Orbán kitölti, még ezt a 4 évét?
Elgondolkodtam kicsit a kérdésen.
Szerintem egyértelmű, hogy Fidesz=Orbán. És én elképzelhetetlennek tartom hogy CSAK Orbánt meg lehessen buktatni. Lemondani semmiképp sem fog.
Tehát ha azt kérdezed hogy a KORMÁNY kitölti -e a négy évet, akkor "Nem hagyom hogy kitöltse".
"Meg merem kockáztatni, hogy BÁRMELYIK ellenzéki párt jobban vezetné ezt az országot, mint a fidesz."
Nézzük csak:
DK - a Feri már bizonyított, bár azt mondjátok megváltozott, meg majd most a felesége jön, de ugyanolyan f@szságokat nyilatkoznak, mint előtte, ennél még bizony a Viktor is jobb...
Momentum - mostanában mintha nem is léteznének, csak az Magyarország ellen indított eljárások kapcsán lehet hallani róluk, egyébként meg a nyilatkozataik alapján ők valóban SZDSZ 2.0. Ami baj, mert a DK-nál csak az SZDSZ-es banda volt rosszabb a magyar történelem során
MSZP - igazából politikai hullák, ez egy zombipárt, nem is értem, hogyan létezhetnek még
Jobbik - ideje lenne leoltani a villanyt
Párbeszéd, Együtt, stb - életképtelenek sajnos, együtt is meg külön is
LMP - ők is teljesen felszívódtak, pedig érdemeltek volna esélyt, csak hát a belviszályok, stb, nem tettek jót a pártnak
Kutyapárt - hagyjuk már
Mi Hazánk - jelenleg ők állnak a legközelebb ahhoz, hogy a Fidesz konkurensei legyenek valamikor a távoli jövőben, de sajnos Toroczkai László kissé még "zöld", felvállalnak olyan dolgokat is, amik nevetségessé teszik őket
Szóval ja, nem hogy bármelyik, de sajnos egyik sem lenne képes normálisan vezetni az országot. Sajnos erre a Fidesz sem képes, de bár lehet keresni a kifogásokat, a sokadik 2/3 is azt sugallja, hogy még mindig ők, a tolvajbanda, a legkisebb rossz.
Apropó tolvajbanda: ha az MSZP, DK, és még talán a Momentum esetén is ugyanazt a tolvajbandát kapnák, csak pepitában. Lásd: főváros vezetése, ellenzéki kerületek gyanús ügyei, ellenzéki települések gyanús ügyei stb... Ez NEM azt jelenti, hogy a Fidesz harácsolása elfogadható lenne, csak sajnos úgy néz ki, hogy Magyarországnak ennyi jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!