Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A DK nyugdíjasai miért nem...

A DK nyugdíjasai miért nem látják, hogy példaképük, Gyurcsány éppen a 2/3-ad okozója?

Figyelt kérdés
Televeri a fejüket orbángyűlölettel a Fletó, miközben sokkal közelebb kerülnének a kormányváltáshoz, ha ez az Orbán által teremtett politikai Frankenstein (Gyurcsány) örökre eltűnne.

2024. márc. 3. 02:42
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

"Nem is kell ennek felülni. Ha más lenne az üldöző szerepben, az is megkapná a fikaáradatot és ugyanúgy démonizálnák."

Tehát "nincs itt semmi látnivaló".

Amúgy én érteni vélem mire célzol. Te arra célzol hogy ha nem lennének olyan emberek akik felülnek ennek akkor akárhogy ijesztgethetne a fidesz propaganda gépezete gyurcsánnyal nem menne vele semmire.... Én ebben neked maximálisam igazat is adok. Csak nem így működik a világ és nem ilyen tájékozottak az emberek. Amíg ott van a minimális esélye simcs annak hogy a rettegő nyuggerek ne szavazzák be a fideszt. Itt ez így megy. Lehetsz te idealista de ezt felülírja a gyakorlat.

2024. márc. 3. 17:48
 22/44 anonim ***** válasza:
Én el tudom képzelni, hogy Gyurcsány a Fidesz embere...
2024. márc. 3. 17:55
 23/44 anonim ***** válasza:
Te komolyan azt gondolod, hogy a fidesz-szavazók Gyurcsány miatt szavaznak a fideszre? Dehogyis. A fidesz már 2004 előtt, Gyurcsány színrelépése előtt egy nagyon erős párt volt, csak akkor még ott volt ellenük egy szintén tömbszerű nagy párt. De a fidesz már akkor is egy 40-45 százalékos párt volt, meggyőzhetetlen hívekkel. Van egy olyan világképük, ami Gyurcsánytól függetlenül is szimpatikus embereknek, és akárki lenne az ellenzék erős embere, a fidesz világnézete, világképe éppúgy létezne. Csak más ember kapná a fikát. Ahogy kapta is MZP, mondjuk rá is szolgált, mert mondott baromságokat. Nem is ő a lényeg, hanem az, hogy bárkiről lenne szó, a fidesz démonizálná, és ebben semmi fura nincs, más kormányok is ezt teszik az ellenzék ellen.
2024. márc. 3. 18:08
 24/44 A kérdező kommentje:
23; az még a polgári, nyugatias Fidesz volt, a mai párt 180 fokos ellenkezője.
2024. márc. 3. 20:02
 25/44 anonim ***** válasza:

"23; az még a polgári, nyugatias Fidesz volt, a mai párt 180 fokos ellenkezője."

Valójában ennél is rosszabb a helyzet. Nem gondolnak ezek semmiről semmit. Egyetlen dologban hisznek, a felmérésekben és a grafikonokban. A hatalom megszerzése és megtartása a cél. Bármit és annak ellenkezőjét is megteszik, kimondják ha az hatalmat okoz.

2024. márc. 3. 20:56
 26/44 anonim ***** válasza:

"Te komolyan azt gondolod, hogy a fidesz-szavazók Gyurcsány miatt szavaznak a fideszre?"

Azt tartom elképzelhetőnek, hogy nagyon sok ember Gyurcsány miatt nem szavaz az ellenzékre.

2024. márc. 4. 07:00
 27/44 A kérdező kommentje:
25: Puzsér gondolataid mondod, nem a sajátodat.
2024. márc. 4. 07:46
 28/44 anonim ***** válasza:

"25: Puzsér gondolataid mondod, nem a sajátodat"

Tehát ha ő ezt gondolja akkor én már nem gondolhatom ugyanezt mert vannak "foglalt" gondolatok? Attól hogy valaki más is ezt gondolja még ugyanúgy a sajátom. Ráadásul a korábbi válaszomban is direkt szóba hoztam Magyar Péter és Donáth Anna mellett. Ha nem igaz az állítás akkor azzal vitatkozz, ne abba köss bele ki és hogy mondta már előttem vagy hol hallottad korábban.

2024. márc. 4. 08:09
 29/44 anonim ***** válasza:
Mellesleg a kérdésedben szereplő "politikai Frankenstein" kifejezést is tudtommal Puzsér mondta, de a "Fletózás meg hogy ő okozza folyamatosan a fidesz 2/3-ot" is Puzsér mondja el kb minden egyes politikai témájú műsorban ahol szerepel. Akkor most ez sem a saját gondolatod? Ugyan már...
2024. márc. 4. 08:15
 30/44 anonim ***** válasza:

A polgári fidesz nem volt igazán más akkor sem. Simicskát simán kinevezték APEH-elnökké, a mutyizások már akkor is nagyban mentek. Egy elitista párt voltak már akkor is.

Hogy Gyurcsány miatt ne szavaznának az ellenzékre, azt kétlem. 2014-ben, 2018-ban is sokan Gyurcsánytól külön indultak, és nem mentek ezzel a világon semmire.

2024. márc. 4. 08:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!