A DK nyugdíjasai miért nem látják, hogy példaképük, Gyurcsány éppen a 2/3-ad okozója?
#10 Mert csak az orbánozásra figyelsz. A politikai ideológiák fejlődéséről pár hónapja egy teljesen korrekt és történelmileg is pontos előadást tartott. Egyébként ha nem is lenne narratívája a DK-nak, akkor is igaz lenne, hogy a többi ellenzéki szimpatizánsnak a saját narratívájukkal kellene foglalkozniuk. Ezért nem tudják kinőni magukat, mert csak gyurcsányoznak.
#11 Tessék saját narratívát építeni, és akkor senki nem foglalkozik a DK-val.
"11 Tessék saját narratívát építeni, és akkor senki nem foglalkozik a DK-val."
Jajaja ez vót má. Dehát pont az a lényeg hogy azért nem lehet más narratívát teremteni mert gyurcsány és orbán egymás közös narratívái.
Elméletileg lehet persze, bármit. Ettől még a gyakorlat akkor is az hogy a fidesz gyurcsánnyal spammeli teli az egész országot és nyer...Ezért kéne eltakarodnia. Soha nem szimpatizáltam a volt szds-s kulturális elit gyerekeiből és unokáiból verbuvált momentummal mivel egy semmitmondó megélhetési politikusok palántákból legyártott gittegyletnek tartom de könyörgöm még Donáth Anna is eljutott arra a szintre ennyi év után hogy Orbán=Gyurcsány..
Magyar Péter volt NERES is mosolyogva fejti ki hogy mégis mi a francot akar egy olyan ellenzék ahol Gyurcsány van. Úgy kell ez a fidesznek mint a lottó ötös. Puzsér is (sicc!) teljesen korrektül és pontosan leírta már ezt a jelenséget. Egyre több ember van egyébként ezen a véleményen mert kezdenek rájönni. Most akkor ez egy megvilágosodás vagy elbutulás lenne? A kérdés megválaszolását rád bízom.
A legutóbbi választási kampányban pont nem Gyurcsányról szólt a fidesz propagandagépezete, hanem MZP hülyeségeiről. Nagyon kényelmes azt mondtani, hogy Gyurcsány miatt van ott Orbán, de a többi azért nem tudja még őt sem beelőzni, mert még nála is kevesebb a mondanivalójuk. Amúgy azt gondolom, hogy a baloldalnak teljesen meg kellene újulnia (főleg az zavar, amikor Gyurcsány az emberek számára teljesen megfoghatatlan "polgári" maszlagot tolja), de az, hogy Gyurcsány miatt van ez az egész, az azért nem igaz. Ha Gyurcsány lenne köztük a legrosszabb, akkor a többi játszi könnyedséggel ki tudná nőni magát, de pont azért nem tudják, mert nála is semmitmondóbbak.
"Soha nem szimpatizáltam a volt szds-s kulturális elit gyerekeiből és unokáiból verbuvált momentummal mivel egy semmitmondó megélhetési politikusok palántákból legyártott gittegyletnek tartom"
Na, ezzel teljesen egyetértek.
"A legutóbbi választási kampányban pont nem Gyurcsányról szólt a fidesz propagandagépezete, hanem MZP hülyeségeiről. "
Ugye most csak viccelsz? MZP hülyeségeiről IS szólt amikor olyan magas labdákat adott amit nem voltak restek lecsapni mint pl a "háború pártiság" stb. De komoly arcal ki tudod jelenti hogy nem gyurcsánnyal "ezek visszajönnek" meg a "miniferi" meg a "gyurcsány embere" propagandának semmi köze nem volt a fidesz 2/3-ad hoz akkor vagy neked vagy pedig nekem kell átmenni a csillagkapu helyes oldalára.
"Nagyon kényelmes azt mondtani, hogy Gyurcsány miatt van ott Orbán, de a többi azért nem tudja még őt sem beelőzni, mert még nála is kevesebb a mondanivalójuk. Amúgy azt gondolom, hogy a baloldalnak teljesen meg kellene újulnia (főleg az zavar, amikor Gyurcsány az emberek számára teljesen megfoghatatlan "polgári" maszlagot tolja), de az, hogy Gyurcsány miatt van ez az egész, az azért nem igaz. Ha Gyurcsány lenne köztük a legrosszabb, akkor a többi játszi könnyedséggel ki tudná nőni magát, de pont azért nem tudják, mert nála is semmitmondóbbak."
Kényelmes? Szerintem egyáltalán nem kényelmes amikor tényleg azt látja az ember maga körül hogy csak nagyon lassan lassan kezdenek erre rájönni akár az ellenzéki pártok akár random emberek. Én egyaltalán nem érzem ezt kényelmesnek.
Amit a többi pártról írsz részben igaz, de nem úgy ahogy gondolod. Lehet sőt biztos hogy rosszat csinálni és jellemtelenek de legalább ők rosszul csinálják a rosszat.
Gyurcsány ezzel szemben pont azért kártékony mert a rosszat csinálja jól :) És ez nagy különbség.
Én meg azt gondolom, hogy a fidesz a miniferit pont azért tolta, hogy az ellenzéken belül szítsák az ellentéteket, és lásd, el is érik a céljukat. Az ellenzék szidja a kormányt, a kormány szidja az ellenzéket. Nincs ebben semmi különös, így megy ez máshol is. Attól, hogy gyurcsányozik a fidesz, az egy ellenzéki pártot sem gátol meg abban, hogy kinője magát.
Sőt, azt gondolom, hogy Gyurcsány azért áll viszonylag "jól" (bár ezzel nem megy semmire, mert egyedül sehol nem tud nyerni), mert ő koncentrál a kormányra, míg a többiek inkább egymással vannak elfoglalva. Sokaknak tényleg sikeresen adja be, hogy ő Orbán legádázabb ellenfele, és ez abból a szempontból igaz is, hogy a többiek inkább egymással harcolnak.
"Én meg azt gondolom, hogy a fidesz a miniferit pont azért tolta, hogy az ellenzéken belül szítsák az ellentéteket, és lásd, el is érik a céljukat."
Azért tolja hogy ezzel ijesztgesse az embereket. Nem a többi párt érdekli, bár nyilván az sem baj.. hanem az örökös "kisebbik rossz" alternatívaként való szerepben szeretne maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!