A liberálisoknak miért baj az, hogy siránkozok trianon miatt?
Tévedsz. Senki sem sajátíthatja ki a Trianon miatti veszteségérzetet. Miért ne fájhatna nekem Trianon? Mert a Fidesz azt sulykolja az emberekben, hogy aki liberális, az nem lehet hazaszerető?
Meglepődnél, ha tudnád, hány hazafi volt liberális. Ráadásul a trianoni diktátum a nemzeti önrendelkezési jogot, s ezáltal egy alapvető kollektív emberi jogot vett semmibe. Már csak ezért is fáj egy liberálisnak.
Egy liberális az hazátlan.
Neki ez nem országa, csak lakóhelye. Nem ismer nemzetet, társadalmat (számára mindez nácizmus), csakis a saját önös érdekét és előrejutását. Ha a kormánytól megkapja, amit akar, akkor csak halkan hőbörög a romkocsmában a haverjaival, ha nem, akkor hangosan hisztizve a földhöz veri magát, hogy mennyire el van nyomva.
Ilyen a működésük. Hazaszeretetre nevelni olyan őket, mint farkast vegetáriánusnak. Meg lehet próbálni, de csak feldühíted őket. Ez jól látszik most a kommentfolyamban is.
33.-as, fura tévképzeteid vannak a liberalizmusról. Kitől hallottad ezt a sok ostobaságot?
Miért lennék hazátlan? Nekem, liberálisnak a hazám Magyarország, és ezt senki nem veheti el tőlem.
Meg hogy is van ez, elmagyaráznád, kedves konzervatív, nekem, ostoba liberálisnak?
Orbán Viktornak, amíg a Liberális Internacionálé alelnöke volt, ezek szerint nem volt hazája, de amint átvedlett illiberális nemzeti konzervatívvá, egyből lett hazája, mégpedig Magyarország?
Kérlek, ne hagyj tudatlanul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!