Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisoknak mi számít...

A liberálisoknak mi számít túlzott magyarkodásnak?

Figyelt kérdés
Mi az, ami belefér és mi az ami sok? Írjatok példákat.
2024. febr. 28. 18:58
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%
Az, hogy 103 évvel Trianon után még vannak akiknek mindig fáj ez és mindenképp vissza szeretnék kapni az elcsatolt terülteket, csak tudnám, hogy az milyen szempontból válna előnyükre.
2024. febr. 28. 19:01
 2/22 anonim ***** válasza:
92%
Nekem pl, hogy képesek azon összeveszni, hogy szegedi, vagy a bajai halászlé a jobb.
2024. febr. 28. 19:01
 3/22 anonim ***** válasza:
95%
Nekem bármi belefér, ami nem gyűlölködésen alapul. Különösen, ha más magyarokat gyűlöl valaki ideológiai alapon, az nem szimpatikus. De nekem pl semmi bajom nem lenne a konzervatív iránnyal sem. A jelenlegi kormányra azért haragszom, mert a nemzettudatot populista módon és manipulatívan használja fel és nem meggyőződésből.
2024. febr. 28. 19:05
 4/22 anonim ***** válasza:
37%

Magyar beszédben-írásban, magyar nyelvet beszélő környezetben, valaki magyarságát, magyar mivoltát fitogtatja,kérkedik.

Enyhe példa: "Magyarként én tudom hogy ..."

2024. febr. 28. 19:08
 5/22 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagyok liberális, de ledobom az ékszíjat, mikor ilyeneket hallok, hogy területi visszacsatolások. Részlet kérdése, hogy az elcsatolt területeken, már az 1800-as években kisebbségben voltak a magyarok.
2024. febr. 28. 19:11
 6/22 anonim ***** válasza:
78%
nagy-magyarországos sál
2024. febr. 28. 19:12
 7/22 anonim ***** válasza:
94%
Valódi liberálisként nem tudom értelmezni a kérdésedet. Mindenki azt csinál, amit akar, amíg azzal nem árt másnak, röviden ennyi.
2024. febr. 28. 19:16
 8/22 anonim ***** válasza:
62%
Honfoglalás?Helyet mondjunk honvédelmet vagy honmentést mind a kettő helyes.
2024. febr. 28. 19:17
 9/22 anonim ***** válasza:
68%
Amikor rovásírásmintaban lovagolva hátrafelé nyilazva éneklik a székely himnuszt Ópusztaszeren.
2024. febr. 28. 19:20
 10/22 anonim ***** válasza:
87%

Amit utálok, az a mások iránti gyűlölet. Arról senki nem tehet, hogy hova született, azért nem kell gyűlölni.

Ezen kívül van pár dolog, amit nem utálok, csak megmosolyogtatónak tartok:

-Olyan önfelszopó mítoszok, hogy a magyar nép a legtalálékonyabb, legokosabb, igazi sportnemzet, stb.

-Múltba való regresszió. Ennek minősített esete, amikor nem a Horthy-korszakot sírjuk vissza, nem is nagy Magyarországot, hanem ősmagyar sztyeppei akármilyen világot.

-Feltűnési viszketegség. Például láttam már fél méteres kokárdát március 15-én.

2024. febr. 28. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!