Konkrétan hogyan lehet csalni a magyar választási rendszerben? Ha veszélyben lenne a jelenleg regnálók hatalma, tennének róla, hogy biztosan győzzenek?
#49: Az érvelésed nagy része a "ha van rajta sapka akkor azért - ha meg nincs akkor azért" logikára épül.
De a legszebb mondatod ez:
"Márpedig az ellenzékben nem egybitesen gondolkodó emberek vannak, és nem is tűrnek meg olyan diktátort, amit a Jobboldal megtűr magának"
Örülök, hogy a magyar lakosság döntő többségét egybitesnek látod. Kész szerencse, hogy itt van nekünk az Übermensch ellenzék.
"Én azt írtam, hogy minden milyen alapon húzod meg a körzeti határokat, se a 2010-es, se a 2022-es alapján nem lehet úgy meghúzni, hogy ne a fideszes jelöltek legyenek többségben."
Értelek.
Tehát neked mindegy, hogy 100 Ft vagy 100.000 Ft fizetésemelést kapsz, hiszen fizetésemelés-fizetésemelés, és tapsolsz akkor is, ha az eredeti fizetésed értéke 30%-kal csökken.
Végülis jogos. Remélem, hogyha véletlenül többet kapnál 100 ft-nál, lesz benned annyi becsület, hogy a különbözeten éhező családoknak veszel tartós élelmiszert, és személyesen elviszed nekik. Persze nem fideszes matricával és szlogeneket kurjongatva!
""Ahogy írtam: a kamupártok és kamu egyéni jelöltek (akik ellen semmi nem történt) jelenléte most is bajunk," A legutóbbi választáson 6 formáció indult a választáson az roszágos listán, ebből 3 bejutott az országgyűlésbe. Nem hiszem, hogy ha végül 6 formáció indul országosan, az olyan sok lenne, hogy kamuprátokról lehet beszélni"
Ok. elolvastad a többit is?!
Persze megértem, hogy arra nem reagáltál, de emlékeztetőül:
- Kamu jelöltek.
- Az ellenzéki pártoknak többet ártott a módosítás, mint a kamupártok eltünése, aminek a jelenléte persze szintén rossz volt. Nem a kamupártokat sírjuk vissza, hanem azt, hogy egy ürügyre hivatkozva tovább szivatták az ellenzéket. - a Fidesz valódi célja ez volt, és meg is tették. A többi csak magyarázkodás, hazugság.
Ezzel szemben az igazság az, hogy a Fidesznek kevesebb volt a szavazatainak száma 50%-nál, mégis több mint két van.
Ez biztos, hogy nem a valódi választói akaratot tükrözi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!