Rossz a magyar oktatás, amikor 15 Nobel díjasunk van? Mennyivel lennének elégedettek a kritikusok? Ha az állami oktatás is fizetős lenne, ahogy a baloldal szeretné, attól miért lenne jobb az oktatás? A szegények nem jutnának hozzá?
Például megelőzzük a következő országokat Nobel díjasok számában, tehát az oktatás minőségében:
A magyar oktatás jobb a Nobel díjasok száma szerint, mint például: Belgiumban – 10, Ausztrália – 10, Csehországban – 5, Szlovákiban – 0, Szlovéniában – 1, Dániában – 10, Dél Koreában – 1, Finnországban – 7, Írországban – 8, Norvégia – 14, Romániában – 4, Spanyolországban – 7.
39-es
""Nagy Magyarország nem nagy, hanem normál Magyarország."
De, az bizony nagy.
"Nagy Magyarország egy k..va ingatlan ami a miénk"
Bocs, nem a tiéd. Annak köze nincs hozzá, aki ártani akar az országnak. El lehet húzni."
"Nagy Magyarország de bizony nagy." - balos hazaáruló, mennyé Rumániába lakni, mint Puzsérné Pottyantós Ede.
DE. Nagy Magyarország egy ingatlan, ami a miénk. Kis Magyarország is, mert jogosult vagy xyz dolgokra, a közvagyon és magánvagyonom tulajdonosa vagyok.
A balos magyargyűlölők remélem egyszer puskavégre kerülnak.
39-esnek összefoglalva:
"Nagy Magyarország de bizony nagy." - balos hazaáruló, mennyé Rumániába lakni, mint Puzsérné Pottyantós Ede.
DE. Nagy Magyarország egy ingatlan, ami a miénk. Kis Magyarország is, mert jogosult vagy xyz dolgokra, a közvagyon és magánvagyonom tulajdonosa vagyok, vagyunk.
A balos magyargyűlölők remélem egyszer kivonják a rendszerből.
Nem hogy nincs rátok szükség, de károsak vagytok, kártékony propagandisták.
"Rögtön indulok, ha beállsz az Ukrán hadseregbe."
Azt vágod, hogy ezzel beismerted, hogy Mo. ellen dolgozol az oroszok érdekében? Csak emellett azt is mondod, hogy kizárólag akkor mész el, ha már elég kárt okoztál.
"c. hadosztályba teszik a magyarokat és sajnos te is annak számítassz"
Reálisan nézve. Még ha be is lépnék náluk a seregbe, akkor se küldenének a frontra, mert ahhoz túl értékes a tudásom.
"DE. Nagy Magyarország egy ingatlan, ami a miénk. Kis Magyarország is, mert jogosult vagy xyz dolgokra, a közvagyon és magánvagyonom tulajdonosa vagyok."
Egyrészt, a közvagyon a közé és nem a tiéd. Nem teheted meg ugyanazt közterületen, mint amit megtehetsz a magánterületeden. És ilyen szempontból pedig az a közterület annyira a tiéd, mint a most érkező turistáké.
Másrészt, Nagy-Magyarország lecsatolt részei pedig nem képeznek közvagyont.
"A balos magyargyűlölők remélem egyszer puskavégre kerülnak."
Most magad ellen beszéltél, kedves poszt-komcsi.
"balos hazaáruló, mennyé Rumániába lakni, mint Puzsérné Pottyantós Ede."
Amúgy ez baromi szánalmas, hogy kiderült, hogy hazaárulóként viselkedsz és annyira próbálod tagadni a valóságot, hogy tele-spam-eled a válaszokat. :DDDD
"A balos magyargyűlölők remélem egyszer kivonják a rendszerből."
Ez még mindig te vagy és be is ismerted, amikor azt mondtad, hogy visszamész Oroszországba, ha beállok az ukrán seregbe.
Kvázi elismerted, hogy orosz ügynökként viselkedsz.
"Nem hogy nincs rátok szükség, de károsak vagytok, kártékony propagandisták."
Egyetértek, tényleg elég káros, amit csinálsz.
44-es
Tehát a nemzeti magyar párti az komcsi oroszügynök. Előbb még náci voltam. Ez gyorsan változik. Miért lennék orosz? A magyarországi balosok, meg libernyákok felmenői voltak szovjet kommunisták, párttagok, besúgók. (Dumádból kiindulva a te felmenőid is).
Kádár büntette a nagy méretű kokárdát márc. 15.-én.
Miért nem vagyok orosz-ügynök? Miért lennék? Aki magyar párti, az nem orosz ügynök. Ha ügynök lennék magyar-ügynök lennék.
Ha orosz párti vagy származású lennék, nem tagadnám. Simán felvállalnám.
Ha orosz lennék azt is, akkor Orosz o.-ba is mennék lakni valószínűleg, de nem vagyok orosz.
Miért nem vagyok kommunista?
A magyarok ezeket köszönhették a kommunistáknak és a balliberálisoknak:
1. Károlyi kormány: támadó cseh és román csapatok veselkedtek Magyarországra, erre Lindler Béla leszereli a magyar hadsereget. Az ellenálló székely hadosztály ágyúit tönkre teszik. Tisza Padovai békéjét (Nagy Magyarország határai garantálva) felülírják a Belgrádi egyezménnyel (egy a mainál is kisebb Magyarországot rajzolt a vörös gróf és kormánya)
2. Kun (Kohn) Béla – visszafoglalja Felvidéket, majd feladja.
3. Szamuely (Sámuel) Tibor és a Lenin fiúk– végigrabolja, fosztogatja, gyilkolja az országot.
4. Rákosi (Róth ) Mátyás – ávós terror, államosítás, rablás, munkatáborok, kommunista koncentrációs táborok, ’56-ban behívják az oroszokat – hazaárulás lépten-nyomon.
5. Kádár (Csermanek) János. ’56 megtorlása. Munkatáborok üzemeltetése. A magyarkodás büntetése, a vallásosok és a hazafiak bebörtönzése, megfigyelése.
6. Német Miklós, Gyurcsány, Horn. A magyar nemzet állami cégeit jelképes egy forintért szétosztották az MSZMP kommunista elit között. Rabló privatizáció.
7. Horn. A nemzet stratégiai cégeit, iparágait kiárusította külföldieknek: Vízművek, élelmiszeripar, stb.
8. Medgyessy. Trianon évfordulóját együtt ünnepelte a román politikai elittel.
9. Gyurcsány. … Uszít a határon túliak ellen, stb. stb.
10. Momentum. Donáth Cigány Lives Mattter mozgalmat hirdet az Opre Romane mozgalommal. az Opre Romane mozgalom 3-5 magyaroszági megyéből Cigány országot akar. Szakadárok.
11. A balosok a határon túliakat ellenzik, a magyarkodást ellenzik, a magyar nemzeti eszmét ellenzik. Mindig a magyar etnikum ellen döntenek, foglalnak állást, hazaárulás lépten-nyomon.
Ezért nem lehetek kommunista, ballib, libernyák, balos, szocdem stb.
12. Se én se családtagom nem volt balos vagy libernyák párttag, vagy szavazó.
14. Sok ingatlant, ingót rekviráltak családomtól a komcsik.
Ezért.
Ha orosz lennék, ott laknék, tegnap indulnék.
"Tehát a nemzeti magyar párti az komcsi oroszügynök"
Azért mert a bűnöző ártatlannak hazudja magát, még nem lesz az. Ez nálad is igaz.
"A magyarországi balosok, meg libernyákok felmenői voltak szovjet kommunisták, párttagok, besúgók"
Pont, hogy nem .:DDDDD
Bizonyított tény, hogy a jobboldal felmenői voltak azok. Sőt, a félfidesz még ex-mszmp-sekből áll, miközben az ellenzékben olyan embereket hívnak komcsinak, mint Kunhalmi, aki kb. 6-7 éves volt rendszerváltáskor.
Hát ezt nem kicsit nézted be. :DDDD
"Miért nem vagyok orosz-ügynök? Miért lennék?"
Nem tudom, hogy miért lettél az. Gondolom pénzért. De a tényleges okot csak te tudod, mi csak azt tudjuk, hogy az vagy.
" Aki magyar párti, az nem orosz ügynök. Ha ügynök lennék magyar-ügynök lennék."
Csak nem vagy magyar párti, akkor nem írtál volna ilyen dolgokat.
"A magyarok ezeket köszönhették a kommunistáknak és a balliberálisoknak:"
Ez egy dolog, hogy nincs értelme a felsorolásodnak ebben a kontextusban, de még érvként sem működik, mert nem az volt a kérdés, hogy a múltban mi és hogy történt.
"Német Miklós, Gyurcsány, Horn."
Mondjuk annyira komcsik, mint Toroczkai meg Orbán.
"10. Momentum."
A momentum semmilyen értelmezésben nem komcsi, még csak nem is baloldali párt. Egy centrumpártról beszélünk.
"11. A balosok a határon túliakat ellenzik, a magyarkodást ellenzik, a magyar nemzeti eszmét ellenzik."
Szintén nem. A baloldalon az merült fel, hogy szavazati jog ne legyen, de semmi mással nem volt bajuk.
Illetve volt olyan párt, de ez nem mint baloldali elképzelés, hogy elvennék a szavazati jogot.
"Mindig a magyar etnikum ellen döntenek, foglalnak állást, hazaárulás lépten-nyomon."
Ha már momentum.
Egy momentum többet tett az országért, mint te egész életedben. Szóval így beszélj róluk, kis orosz ügynök.
"Ezért nem lehetek kommunista, ballib, libernyák, balos, szocdem stb."
Azért nem lehetsz, mert a múltban voltak dolgok, amikhez nem volt semmi közöd, viszont még emellett meg is hamisítottad ezeket a múltbeli eseményeket és az orosz, komcsi propagandát mondtad ezekről vissza?
Ez pont bizonyítja, hogy komcsi vagy.
Egy magyar a pontjaid felét nem írta volna le, mert komcsi propaganda.
"12. Se én se családtagom nem volt balos vagy libernyák párttag, vagy szavazó."
Ez szintén nagyon komcsi tempó, hogy még a családtagjaidat is megfigyelteted, hogy kikre szavaznak.
Még ennyi magánszférájuk se lehet.
Le se lehet tagadni a Rákosi vért az ereidben. :DDD
"14. Sok ingatlant, ingót rekviráltak családomtól a komcsik."
Ez megint nem jelent semmit.
"Ha orosz lennék, ott laknék, tegnap indulnék."
Ez megint nem érv, akkor nem érnél semmi az oroszoknak. Azért tartanak, hogy innen lejelentsd, amit kérnek.
Nem túl gerinces dolog, de látva, hogy itt kb. történelem hamisítást követtél el a felsorolásodban, beleillik az önéletrajzodba.
Te mit szívtál? Adjál nekem már belőle, mert nagyon üt.
Az hittem, csak poén, az orosz-ügynöközés.
Az oroszok már a spájzban vannak.
Mind1. Amit leírtam tételesen igaz, a te érveid nagyon gyengék. Slendrián ellenérvek, történelmileg hamis ellen-adatok. Ha kommunista nemzeti magyart akarsz az Nagy Imre és a népi kommunisták, Pozsgai Imre stb.
Történelmileg minden adat leellenőrizhető, amit írtam. Még a magyargyűlölő történészek is elismerik. (pl. Ungváry Krisztián)
Feltételezések, amit mondasz, orosz ügynök gyíkember vagyok és a Föld lapos.
Kunhalmi Ágnes MSZP-s volt MSZMP-s. 2018-ban kiposztolta magát az instagramra, egy fotót magáról és odaírta, hogy szovjet lány.
Mi kell még. Kommunista és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!