Rossz a magyar oktatás, amikor 15 Nobel díjasunk van? Mennyivel lennének elégedettek a kritikusok? Ha az állami oktatás is fizetős lenne, ahogy a baloldal szeretné, attól miért lenne jobb az oktatás? A szegények nem jutnának hozzá?
Például megelőzzük a következő országokat Nobel díjasok számában, tehát az oktatás minőségében:
A magyar oktatás jobb a Nobel díjasok száma szerint, mint például: Belgiumban – 10, Ausztrália – 10, Csehországban – 5, Szlovákiban – 0, Szlovéniában – 1, Dániában – 10, Dél Koreában – 1, Finnországban – 7, Írországban – 8, Norvégia – 14, Romániában – 4, Spanyolországban – 7.
"A kérdező állítása baromság?"
Igen
"Csak tököt akarok önteni a magyar néplélekbe."
Hazugságra alapozott "tök" csak gerinctelenségnek ad helyet.
Régen minden jó volt, most minden rossz. Azt mégis potyognak a Nobel díjasok.
Időgépetek van? 10-20-30 év múlva nem lesznek Nobel díjasaink? Ezt tudjátok? És ez az alap amiről kritizáltok?
Inkább Nagy Magyarország visszafoglalásán morfondírozzatok baloldali negatívok, vagy húzzatok mosogatni Londonba.
Mondem én. Nem te vagy a legélesebb kés a jobboldali fiókban.
Felteszel egy kérdést, ami nyilvánvalóan beleégsz, aztán elkezdesz a jövőbe látni? Szánalmas.
Aki meg nem egy revizionista barom, az nem feltétlenül baloldali...csak nem egy agyatlan náci.
Nagy Magyarország nem volt náci.
Hitler volt náci.
Volt sok terve a magyarokkal. Az utolsó az eltörlés volt.
Ezért nem vagyok náci.
Nem tudom gyíkagyadig eljut-eé az információ, gondolom nem.
Köztünk az a különbség, hogy te egy magyarul beszélő magyarországi vagy, én meg magyar. Az én családom meg nem csak hogy magyar, de még nemes is.
Látatlanba javíts ki ha tévedtem. Talált? Sűllyedt?
"Régen minden jó volt, most minden rossz. Azt mégis potyognak a Nobel díjasok."
Nem mégis, mivel a mostnak nincs semmi köze ehhez. Ezek a "mostani" Nobel-díjasoknak már rég nincs közük az országhoz és annak oktatásához.
"Időgépetek van? 10-20-30 év múlva nem lesznek Nobel díjasaink? Ezt tudjátok? És ez az alap amiről kritizáltok?"
Te akartad le vezetni a 40 évvel ezelőtt tanult emberekből, hogy most milyen oktatásunk van és nem mi.
Szóval legalább ennyire ne légy ostoba.
"Inkább Nagy Magyarország visszafoglalásán morfondírozzatok baloldali negatívok, vagy húzzatok mosogatni Londonba."
Itt látszik, hogy valakinek hazaáruló tendenciái vannak vagy sem. Egy hazafi a jövőbe tekint és azt nézi, hogy ott mit lehet tenni az országért és nem a Nagy-Magyarország képére kacsingat vissza, mint egy idióta.
🤣🤣🤣
Hát persze bármit elhiszek neked, rólad látatlanban, csak te is hidd el ha én hazudok.
Nagy Magyarország nem nagy, hanem normál Magyarország.
(azért pár gyarmat járna hozzá. kutyafüleszigetek stb)
Én habókra veszem az ingatlant?
Nagy Magyarország egy k..va ingatlan ami a miénk. Az acsargó szlovák román terroristák menjenek Londoba mosogatni. Bitorolt föld. Gó avéj, gó
cseszlovékia.
Elszaporodtatok? husss, gó avéj
A gaz is tud szaporodni, azt mégse terem almát.
Nem jogi hanem tecnikai a problemó
1 bőrönd 1 óra mennyé minné messzebre
"Nagy Magyarország nem nagy, hanem normál Magyarország."
De, az bizony nagy.
"Nagy Magyarország egy k..va ingatlan ami a miénk"
Bocs, nem a tiéd. Annak köze nincs hozzá, aki ártani akar az országnak. El lehet húzni.
"1 bőrönd 1 óra mennyé minné messzebre"
Na, akkor miért vagy itt? Az oroszok rád várnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!