Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Horvátország bevezeti a...

Horvátország bevezeti a sorkatonaságot,Magyarországon is bevezetnék?Mit csinálnál?

Figyelt kérdés
[link]

2024. febr. 27. 07:48
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
52%

"ott érsz férfivá"

Aha, biztos...

Ha valakinek ez kell hozzá...

2024. febr. 27. 19:27
 42/47 anonim ***** válasza:
50%

"Sok fiatalnak,köztök nekem is az első 1,5-hónapom volt amit nem anyukám szoknyája mellet töltöttem."

Ma ez megy már önerőből is, nem kell rákényszeríteni őket ne anyuka főztje nélkül éhen haljanak. Értem én téged kényszeríteni kellett anyuka szoknyája alól kiszakadj de hidd el ehhez ma nem kell már állami kényszer.

2024. febr. 27. 19:28
 43/47 anonim ***** válasza:
3 hónap.. Ki lehet bírni
2024. febr. 28. 00:31
 44/47 A kérdező kommentje:
41-es valljon szint,maga mikor és hol érik férfivá?
2024. febr. 28. 04:07
 45/47 Strand Unió ***** válasza:

A választások miatt nem hinném hogy bevezetnék, mert az = a halálos itéletükkel. Másfelől elvileg most vannak jelentkezők, a honvédségbe, így nem indokoltm, hogy bevezessék. Persze lehet, hogy kitalálnának valamit, ez esetben lépnék az országból.

Nekem nem kellet ahhoz hadsereg, hogy férfivá váljak, ahogy a régi korokban sem kellett, persze lehet, hogy egyesek szükségesnek érzik a korlátokat, mert anélkül nem tudják motiválni magukat, de nekem erre nincs szükségem, és nem akarom, hogy a hazug és tolvaj politikusok rám erőltessék a saját elképzeléseiket.

2024. márc. 4. 18:18
 46/47 anonim ***** válasza:
Így van ahogy a 45-ös írja, nagyon korrekt hozzászólás. Mindennemű ellenkező információval ellentétben a honvédség sem nálunk, sem másutt nem küzd létszámhiánnyal, a felkészültség meghaladja az elégséges szintet. Manapság a háborút pedig a fegyverek vívják minél kevesebb emberrel, tehát ezért sem kell felduzzasztani a létszámot, a békeidőben (mert itt az van és az is lesz) szükséges szint megfelelő. Hogy ez volna a férfivá válás fokmérője, az rejtély, miért állít ilyet botorságot valaki, régen sem tekintették annak, egy átlag ember le tud élni egy egészséges normális életet katonai ismeretek nélkül. Szóval nem kell hülyeségeknek felülni meg hamis hitben tartanunk magunkat.
2024. márc. 4. 19:29
 47/47 anonim ***** válasza:
lelepnek a faxba, bar ez tervben is van :)) noke az elsobbseg!
dec. 7. 19:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!