Horvátország bevezeti a sorkatonaságot,Magyarországon is bevezetnék?Mit csinálnál?
Egy ilyen döntés, megint kilőné a születésszámokat :D inverz formában :D
A maradék gyerek, meg nem várná meg a sorkatonai szolgálati életévét, azelőtt elhúzna külfölde.
Az életem legimpotensebb másfél éve volt.
Az alapkiképzés után 17 hónapig semmi értelmes feladatot nem tudtak adni annak a sokezer fiatal srácnak akikkel egy laktanyában voltam. Szerintem a többi laktanyában ugyanez volt.
Aki szerint ez jó és vissza kellene hozni, az soha nem volt sorkatona és a más farkával verné a csalánt.
" 7/16 anonim válasza:
17%
"Amúgy is a fidesz töröltette el a sorkatonaságot."
Kamu."
Direkt okádorigó mert ugye minden más soros és hazudik :D
Háááát.... kinek mi az értelmes.
Hónapokon keresztül metronomra menetelni, fordulni, temetési meg fogadási koreográfiát gyakorolni különböző szintű alkalmakhoz míg az ember lúdtalpas nem lesz... :) nálam ez nem az értelmes szint.
Talpas már főtiszt volt? ...és még mindíg minden reggel felfutott a Gellért hegyre meg vissza szolgálat előtt?
"azért ne feltételezzük már, hogy egy új sorkatonaság is pont olyan lenne, mint a régi volt."
Miért, a technikán kívül mi változott? Az emberek hozzáállása, felfogása, mentalitása a komcsi rendszeréhez képest? Az tuti nem.
"Lehet azt úgy is csinálni, hogy legyen értelme"
Lehetne, bár nálunk ez valamiért sosem sikerült megvalósítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!