Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Horvátország bevezeti a...

Horvátország bevezeti a sorkatonaságot,Magyarországon is bevezetnék?Mit csinálnál?

Figyelt kérdés
[link]

2024. febr. 27. 07:48
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
10-es a sorkatonaság, a fiatalokra vonatkozik,18-30.-ig ha jól emlékszem 90-ben voltam katona 19-évesen.
2024. febr. 27. 09:12
 12/47 anonim ***** válasza:
#11: 10-es voltam, hidd el tudom, én is akkor voltam dettó 19 évesen :-)
2024. febr. 27. 09:16
 13/47 anonim ***** válasza:
51%

Egy ilyen döntés, megint kilőné a születésszámokat :D inverz formában :D

A maradék gyerek, meg nem várná meg a sorkatonai szolgálati életévét, azelőtt elhúzna külfölde.

2024. febr. 27. 09:17
 14/47 anonim ***** válasza:
80%

Az életem legimpotensebb másfél éve volt.

Az alapkiképzés után 17 hónapig semmi értelmes feladatot nem tudtak adni annak a sokezer fiatal srácnak akikkel egy laktanyában voltam. Szerintem a többi laktanyában ugyanez volt.

Aki szerint ez jó és vissza kellene hozni, az soha nem volt sorkatona és a más farkával verné a csalánt.

2024. febr. 27. 09:26
 15/47 A kérdező kommentje:
Nekem volt,értelme nem volt üres idő Nagy Petőfi-ben voltam a díszzászlóaljban nekem tetszett,jöttek a csajok is rendben volt. Szóval nem lövöldözésről és őrségből állt a sorkatonaságom.
2024. febr. 27. 09:30
 16/47 anonim ***** válasza:
93%
Én is ellene vagyok, de azért ne feltételezzük már, hogy egy új sorkatonaság is pont olyan lenne, mint a régi volt. Lehet azt úgy is csinálni, hogy legyen értelme, bár szkeptikus vagyok abban a tekintetben, hogy nálunk menne-e.
2024. febr. 27. 09:43
 17/47 anonim ***** válasza:

" 7/16 anonim válasza:

17%

"Amúgy is a fidesz töröltette el a sorkatonaságot."

Kamu."

[link]

Direkt okádorigó mert ugye minden más soros és hazudik :D

2024. febr. 27. 09:47
 18/47 anonim ***** válasza:
53%

Háááát.... kinek mi az értelmes.

Hónapokon keresztül metronomra menetelni, fordulni, temetési meg fogadási koreográfiát gyakorolni különböző szintű alkalmakhoz míg az ember lúdtalpas nem lesz... :) nálam ez nem az értelmes szint.

Talpas már főtiszt volt? ...és még mindíg minden reggel felfutott a Gellért hegyre meg vissza szolgálat előtt?

2024. febr. 27. 09:50
 19/47 anonim ***** válasza:
58%

"azért ne feltételezzük már, hogy egy új sorkatonaság is pont olyan lenne, mint a régi volt."

Miért, a technikán kívül mi változott? Az emberek hozzáállása, felfogása, mentalitása a komcsi rendszeréhez képest? Az tuti nem.

"Lehet azt úgy is csinálni, hogy legyen értelme"

Lehetne, bár nálunk ez valamiért sosem sikerült megvalósítani

2024. febr. 27. 10:56
 20/47 anonim ***** válasza:
0%
17: kamu.
2024. febr. 27. 10:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!