Horvátország bevezeti a sorkatonaságot,Magyarországon is bevezetnék?Mit csinálnál?
2024. febr. 27. 07:48
21/47 anonim válasza:
14) valamit csak tanultál, legalább fegyverhasználatot..?
22/47 anonim válasza:
Na az volt egy hónap. Az alapkiképzés. Megtanítottak gépkarabéllyal lőni. (9 db lőszerrel amivel el kellett számolni)
23/47 anonim válasza:
"valamit csak tanultál"
Inni, lopni, seftelni, másokat szívatni, bagózni
Ezekért biztosan nagyon megérte, mellesleg ezeket máshol is el lehet sajátítani és akkor nem megy el feleslegesen másfél-két éved a nagy semmire
Eredeti funkciója betöltésére nálunk ez a rendszer teljesen alkalmatlan volt, totál zsákutca zéró haszonnal
Soha többet
24/47 A kérdező kommentje:
18-as egy jártas ember!Akkor még hadnagy volt századparancsnokom.
2024. febr. 27. 11:46
25/47 anonim válasza:
22) erről van szó!ha fegyvert kell fogni akkor nem fogsz zavarba jönni.
26/47 anonim válasza:
Karakteres figura volt. Egyedül az ő nevére emlékszem a három díszelgő századparancsnok közül.
...meg Kalmáréra :)
27/47 A kérdező kommentje:
26-os,Balogh papa volt a laktanya parancsnok,Hajós Tilda százados asszony egyedüli női tiszt az egész laktanyában.
2024. febr. 27. 15:46
28/47 anonim válasza:
Már voltam, szóval az én életemen semmit nem változtatna, ellenben a fitaloknak jót tenne.
29/47 anonim válasza:
Ez az undorító időrabló baromság miért tenne jót a fiataloknak boomer?
30/47 anonim válasza:
29) most írtam az előbb.ha adnál egy fegyvert egy mai fiatalnak akkor keresné rajta az usb csatlakozót hogy feltöltse.használhatatlanok, bármilyen katonai tevékenységről is van szó.a történelemben minden korban értettek az emberek a harcászathoz,az adott kor színvonalán persze.kivéve mostanság.így már érted,ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!