Miért mondják hogy hanyatlik az ország ha egyszer tele a tesco parkoló?
Figyelt kérdés
Múltkor mentem a tescoba és hát láttam hogy tele a parkoló drága kocsikkal.
Ez egyértelmű bizonyítéka hogy magyarország a legélhetőbb európában, jóléti ország.
Orbán úrnak köszönhetjük ezt a hatalmas gazdagságot.
febr. 26. 14:24
11/18 anonim válasza:
Nem az ország hanyatlik, hanem az ellenzék!
14/18 anonim válasza:
Ahogy sok, nyugaton 3-4 ezer euróból élő nem érti, hogy mi hogy jövünk ki 1000 euróból, én azt nem értem, hogy sokan hogy élnek meg 100-200 ezerből?
Én a 400-ból éppen hogy. Igaz, nagy a család.
A 20-30 ezerből meg végleg rejtély.
Ők miért nem rontanak be rendet tenni a karmelitába?
Vagy pont ők orbán törzs szavazói?
De miért?
15/18 anonim válasza:
Annyira imádom ezeket a kérdéseket :D és a kérdésben benne van maga az ellentmondás. A Tescoba. Ahol ha okos az ember, 50%-os akciók is vannak. Nem azért jár oda sok ember, merr hú de gazdag mindenki, hanem mert tele van olcsó, szaripari termékekkel. Azt meg honnan veszed, hogy nem áruhitelből fizetik?
16/18 anonim válasza:
A parkolókban lévő autók számából következik a fogyasztás is, nyilván valóan. Jesszusom ember. :D Ilyen butát.
17/18 anonim válasza:
Tipikus fidesz által fizetett provokatív kerdés, ne dőljetek be neki.
18/18 anonim válasza:
Üdv. Cimbora!
Mai "kérdés" kipipálva! :D
Várunk holnap is! :DDD
Nehogy kihagyd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!