Miért mondják hogy hanyatlik az ország ha egyszer tele a tesco parkoló?
Figyelt kérdés
Múltkor mentem a tescoba és hát láttam hogy tele a parkoló drága kocsikkal.
Ez egyértelmű bizonyítéka hogy magyarország a legélhetőbb európában, jóléti ország.
Orbán úrnak köszönhetjük ezt a hatalmas gazdagságot.
febr. 26. 14:24
1/18 anonim válasza:
Miért kell ilyen hülye kérdéseket kiírni? Pontszámra hajtasz? Vagy viccesnek gondolod?
4/18 árokpart válasza:
Mexikóba is teli vannak a bevásárlóközpontok, sőt Bangladesbe is mégsem fejlett egyik ország sem, sőt összességében szegény.
5/18 anonim válasza:
Már megint... Nem te jöttél a múltkor a mekivel hogy tele van azelőtt meg a jó ég tudja mivel, hogy az is tele van? Uncsi.
6/18 anonim válasza:
A kérdés provokatív. A kérdezőt, inkább nem minősíteném.
7/18 anonim válasza:
Te is mentél vásárolni, növelve a tömeget:)
8/18 anonim válasza:
MNB és KSH stat
A lakossági hitelfelvétel 24 %al nőtt 2023 negyedik negyedévben az előző évekhez viszonyítva.
A "történelem" ismétli magát.
Hitelből él a magyar. Ami ugye egyszer csak bedől...
9/18 anonim válasza:
Nem hanyatlik, én legalábbis ezt tapasztalom, még a nyugdíjasok körében is, nem beszélve a fiatalokról.
10/18 anonim válasza:
Majd ha Louis Vuitton parkolója lesz teli, akkor mondhatjuk hogy milyen jól megy. Éppenséggel a tesco és társaiban árulják a legolcsóbb, és egyben leggagyibb cuccokat. Aki teheti csóró, az ott intézi a nagybevásárlását. Ezzel nem azt mondom, hogy csak olcsó sajátmárkás gagyit árulnak, de a fő közönség erre utazik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!