Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vannak tele a bevásárlók...

Miért vannak tele a bevásárlóközpontok parkolói ha ekkora nagy válság van?

Figyelt kérdés
Mindenki panaszkodik hogy mekkora a válság, akkor miért vannak csurig a bevásárlóközpontok parkolói?

2023. máj. 16. 12:38
 1/9 anonim ***** válasza:
73%

Ezt mindennap kiírod ?

Nincs más munkátok? Ja, igen…esik az eső így nincs nagyon lejárás… vagy téged az online térbe osztottak be?

2023. máj. 16. 12:42
 2/9 A kérdező kommentje:

"Ezt mindennap kiírod ?"

Csitt. Én is szóvá tettem ezt az előző kérdésnél, és 0%-ra pontoztak le.

2023. máj. 16. 12:43
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Hagyjuk meg az elemzéseket azoknak, akiknek ez a szakmájuk! Az emberek járnak boltba, mert enni és öltözködni azért kell. Sokan vannak a parkolóban? Talán azért, mert rengeteg kisebb bolt bezárt, így azok vásárlói is hozzácsapódtak a nagyobb bolthoz. Honnan tudod, mennyit költenek bent? Elárulom, kevesebbet, mint egy éve. Honnan tudod, miről mondanak le, hogy vásároljanak? Szoktál este autókat nézni? Kb. minden harmadik járműnek rossz lámpája. Erre mondhatom azt, milyen csórók vagyunk, hogy nincs pénzünk egy 500 forintos izzóra. Szóval hagyjuk meg az elemzéseket azoknak, akiknek ez a szakmájuk!
2023. máj. 16. 12:44
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

“Csitt. Én is szóvá tettem ezt az előző kérdésnél, és 0%-ra pontoztak le.”

Engem? Nem hiszem…

Mi az, hogy Csitt? Ki vagy te hogy itt dirigálgatsz?

2023. máj. 16. 12:45
 5/9 A kérdező kommentje:
@4 Nem téged, hanem engem pontoztak le 0%-ra, az előző ugyanilyen kérdésnél, mikor szóvá tettem, hogy ezt a kérdést minden nap muszáj kiírni. Ott van kb. 10 kérdéssel lejjebb.
2023. máj. 16. 12:47
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Konkrétan egy órával a tied előtt kérdezték meg ugyanezt...
2023. máj. 16. 13:17
 7/9 A kérdező kommentje:

V6 Észlény, én is épp ezt írtam. Meg azt, hogy szóvá is tettem, hogy már megint egy ilyen parkolós kérdés. Erre 0%-ra pontoztak le.

Ebből gondoltam, hogy a GYK népe szereti a bevásárlós parkolós válságos kérdéseket, így gondoltam én is kiírok egyet, hadd örüljenek.

Erre idejöttök abajogni hogy már megint egy ilyen kérdés.

Döntsétek már el végre, hogy mit akartok!!

2023. máj. 16. 13:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyrészt nem mindenki szegény, másrészt az is vásárol valamit, aki szegény. Valamint a nagyobb bevásárlóközpontokban általában olcsóbban lehet bevásárolni, mint a kisboltokban, ezért inkább odamegy a legtöbb ember, nem a helyi henteshez, zöldségeshez, pékhez.
2023. máj. 17. 00:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Kevés a parkolóhely.
2023. máj. 17. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!