Ha a Mi Hazánk szavazói között van a legtöbb tanult ember a telex szerint is?
Medián: Magas a diplomások, a fiatalok és a férfiak aránya a Mi Hazánk szavazótáborában
Az átlagnál több diplomás szavaz a Mi Hazánkra:
A Fidesz szavazók 30 százaléka középiskolát végzett, 25 százaléka csak általános iskolát, és mindössze 17 százaléka diplomás.
Az ellenzék szavazóinak 33 százaléka szerzett érettségit, 25 százaléka diplomát, és 16 százaléka végezte el csak a 8 osztályt.
A Mi Hazánk szavazóinak körében viszont a 34 százalékot is eléri a diplomások aránya. A szavazóik 33 százaléka érettségit szerzett, 16 százaléka csak az általános iskolát végezte el.
"Minden szalmaszálba belekapaszkodtok, csak hogy ne kelljen elismerni, hogy okosabbak vagyunk nálatok"
. Ez az állítás számomra kétsébe vonja, hogy Te személyesen kosabb lennél nálunk. Sehol senki nem állított ilyet.
De egyébként ha olyan okos vagy, el tudod magyarázni, hogyan változtak ennyit az arányok fél év alatt a 2023-as Iránytű felmérés óta? Komolyan érdekel, és ugye Te okosabb vagy nálam, el tudod magyarázni.
#32: még mindig nem érted, hogy nekem nincs propagandamédiám. Telexet kb. akkor olvasok, ha a mgadfajta belinkeli.
Ezt pedig elfogadom elismeréként arra, hogy nem vagy különösebben okos.
Emellett a válaszodban implicit módon elismered, hogy nem olvastad a Médián mérését a konkrét számokról és módszertanról, mivel az nem érhető el számodra, ellenben az Iránytű felmérésével
Megint csak az derül ki, hogy az alapján ítélsz meg propagandának egy médiaterméket, hogy mit állít (értsd: neked tetszik-e, amit mond), nem az alapján, hogy milyen módszert használ. Ezen én egyáltalán nme lepődöm meg, kb. erre számítottam.
És még mindig nem fogod fel (sokadszorra), hogy nem a Telex állít valamit, az csak egy recenziót közölt (ahogyan tette ezt a Kuruc infó, a Magyar Jelen stb.). De hát miért is értenéd, ha... Ti vagytok az okosabbak?
Na, elmondom itt Szegeden pl. hogy megy ez. Első kézből tudom, mert mellettem ül munkatársam, a párjával rendszerint járnak ilyen politikai jellegű felméréshez részt venni. Fókuszcsoportnak hívják.
Felhívják őket, hogy A. héten kellene 29 év alatti, fideszesnek mondott, diplomás. Oké akkor megy a párja.
B. héten kellene ellenzéki 40 év alatti. Akkor mennek mindketten.
Teljesen lényegtelen, hogy mit képviselsz. Ha elmész és beválogatnak akkor fizetnek asszem 9k/fő/alkalom (kb 1.5 óra egy ilyen). Ha nem Te kerülsz be, akkor 3k/fő.
K*rvára mindegy, hogy milyen pártállású vagy, ha a reprezentáció elkészítéséhez vállalod névtelenül azt, hogy fideszes, ellenzéki, mihasznákos vagy akkor kapsz pénzt.
Na, kb. ennyire hitelesek ezek a felmérések.
#36 vagyok. Még mielőtt többen írnátok: ez teljesen független attól, hogy ellenzéki vagy fideszes-e a város. Aki megrendeli, annak nem mindegy. Kollégáim amúgy egyik csoportba sem tartoznak, mint ahogy én sem, de nyilván 1-1.5 óráért adnak nettó 9.000-ret vagy a semmiért 3-at, akkor miért ne használnák ki...
Általában fideszeseket kell jobbjára behazudni, mert arra kevesebb a jelentkező, ennyit tudok.
A kort leszámítva a többi tényező bemondás alapon megy. Szóval kedves mihasznák szavazók, ne higgyétek, hogy köztetek valóban sok a diplomás.
Nagyjából annyi lehet, mint a fideszesk között.
Nem vagyok ellenzéki sem, de az tény, hogy a diplomások többsége ellenzéki vagy bizonytalan.
Attól még a mihazánk patkányok 90%-a:
-ócska falusi szatyros alkoholista
-az egyetlen különleges eredmény az életében az hogy ő MAGYAR
-suttyó büdös segédmunkás/gyármunkás
Ez így mind egyben vagy ezek közül valamelyik
Valószínűleg úgy gondolják hogy mivel ők mihazánkosok, az eleve diplomának számít, és akkor be is mondják persze.
2-3 embert ismerek aki mihazánkos, egyiknek sincs felsőfokú végzettsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!