A Mi Hazánk magyar gazdaságra nézve káros propagandaszöveget nyom, ezek után száradjon le a kezem ha valaha is rájuk szavazok?
Azt mondják mint a libberek, hogy a magyar melósok bérét kéne emelni, nem filippínókat, arabokat behívni. Ez egy demagóg szöveg, de semmi gazdasági racionalitása nincsen. Ha nem lenne olcsó a munkaerő, ha a magyar melósok bérigényei miatt elszállnának a bérek, akkor a gyárak csomagolnának innen mi meg itt maradnánk munka nélkül. Ennyi esze nincs a Mi Hazánknak sem, már ők is csak az értelmetlen uszítást tolják a legális bevándorlók ellen.
Ezek után száradjon le a kezem ha még egyszer a Mi Hazánkra szavazok, és már szinte minden (volt) Mi Hazánk szavazó így van ezzel?
Én inkább onnan közelíteném meg a dolgot, hogy pl egy nyugati cég mire fel ad itt kevesebb bért az embereknek? Az itteni dolgozók munkája nem ér annyit, mint pár km-rel arrébb Ausztriában?
Vajon az unió miért nem kötelezi pl mit tudom én a Lidl-t, hogy ne tegyen különbséget a dolgozói között?
A Mi hazánk a fidesz által pénzelt, és létrehozott troll párt ahova a fidesztől elpártoló méj fasiszta birkákat várják.
A mi hazánk mindiga fideszel együt szavaz minden esetben.
A mi hazánk nevű rémtársulatot a fidesz központból írányítják.
Ők sose fognak kormányozni. Semmi értelme rájuk szavazni.
Ha utálod a fideszt akkor szavaz bármely ellenzéki pártra(a mi hazánk nem az), ha meg szereted a fideszt akkor szavazz a fideszre
A mi hazánkra szavazni kidibott szavazat!
1
Ezt a kérdést már én is feltettem felvilágosultéknak, de érdemi magyarázattal nem tudtak szolgálni.
A kérdéshez pedig: Oké, emelkedjen a magyarok bére. De ettől még ugyan úgy kevés szakmunkás marad az országban. Erre mi a megoldás?
#1-es azért mert kibszot magasak az adók. 600k bruttó bérre még a cég ráfizet 300k-t az államnak..ebből te látsz 350-400at és ez szted kevés. Amennyiben telibe megkapnád a bért 600k és az adók még amit fizet a munkáltató csak a felét adnák oda az +150k. 750k már azért közel van az EU bérekhez és senkisem panaszkodna.
A MH meg sok mindennel nem foglalkozik, főleg ezekkel a témákkal nem, nekik megmarad a melegkergetés meg kisebbségüldözési mániájuk. Ezért sose lesznek egy nagy párt( hacsak vissza nem jön a fasizmus) mert az emberek nem jobbátételén dolgoznak, hanem korlátozásán. Nem az adók ellen emelnek szót, vagy az h kínai munkásszálló leszünk (a kirakat akkugyár tüntetéseik a kutyán nem érdeklik), hanem LMBTQ meg migráns. Az utóbbi kettő ellen harcolnak, amitől a kenyér nem lesz olcsóbb és az életszínvonalunk nem lesz nagyobb....tök jó, a kétbites Jóska szavazónak meg Mari néninek. Ráadásul annyi összeesküvéssel dolgoznak h Erick Von Daniken sírva könyörögne a háttérmunkáért...Csak ennyi a legkisebb baj velük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!