Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánk magyar gazdaságra...

A Mi Hazánk magyar gazdaságra nézve káros propagandaszöveget nyom, ezek után száradjon le a kezem ha valaha is rájuk szavazok?

Figyelt kérdés

Azt mondják mint a libberek, hogy a magyar melósok bérét kéne emelni, nem filippínókat, arabokat behívni. Ez egy demagóg szöveg, de semmi gazdasági racionalitása nincsen. Ha nem lenne olcsó a munkaerő, ha a magyar melósok bérigényei miatt elszállnának a bérek, akkor a gyárak csomagolnának innen mi meg itt maradnánk munka nélkül. Ennyi esze nincs a Mi Hazánknak sem, már ők is csak az értelmetlen uszítást tolják a legális bevándorlók ellen.

Ezek után száradjon le a kezem ha még egyszer a Mi Hazánkra szavazok, és már szinte minden (volt) Mi Hazánk szavazó így van ezzel?

2023. aug. 15. 10:24
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

Én inkább onnan közelíteném meg a dolgot, hogy pl egy nyugati cég mire fel ad itt kevesebb bért az embereknek? Az itteni dolgozók munkája nem ér annyit, mint pár km-rel arrébb Ausztriában?

Vajon az unió miért nem kötelezi pl mit tudom én a Lidl-t, hogy ne tegyen különbséget a dolgozói között?

2023. aug. 15. 10:29
 2/8 anonim ***** válasza:
57%

A Mi hazánk a fidesz által pénzelt, és létrehozott troll párt ahova a fidesztől elpártoló méj fasiszta birkákat várják.

A mi hazánk mindiga fideszel együt szavaz minden esetben.

A mi hazánk nevű rémtársulatot a fidesz központból írányítják.

Ők sose fognak kormányozni. Semmi értelme rájuk szavazni.

Ha utálod a fideszt akkor szavaz bármely ellenzéki pártra(a mi hazánk nem az), ha meg szereted a fideszt akkor szavazz a fideszre

A mi hazánkra szavazni kidibott szavazat!

2023. aug. 15. 10:31
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

1

Ezt a kérdést már én is feltettem felvilágosultéknak, de érdemi magyarázattal nem tudtak szolgálni.

A kérdéshez pedig: Oké, emelkedjen a magyarok bére. De ettől még ugyan úgy kevés szakmunkás marad az országban. Erre mi a megoldás?

2023. aug. 15. 10:42
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Száradjon. De én azt se bánom, ha a lábod is leszárad. :)
2023. aug. 15. 11:02
 5/8 anonim ***** válasza:
37%
Aki bármiben együtt szavaz a fidesszel, az elmebeteg. Ezért kell az erőszakos hatalomátvétel után őket is elővenni. Meg persze, hogy fideszes utasításra szét ne verjék megint a fővárost.
2023. aug. 15. 11:03
 6/8 anonim ***** válasza:
39%

5

Te már délelőtt piás vagy.

2023. aug. 15. 11:14
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel én sem értek egyet, de nem egy dolog miatt kell megítélni egy pártot, a többi pártnak sokkal több bűne van. A Fidesz pl. folyamatosan provokálja az egész világot, ezermilliárdokat vesztünk emiatt most, az inflációnk kétszer akkora, mint bármelyik másik országban, összeszerelő ország lettünk, alkotmányt módosítgatnak, stb., ezer dolgot fel lehetne hozni ellenük is. Akár gyilkosságok támogatását is (kisebbségi bűnözés, Árpád hídi gyilkosság, ukrajnai magyarok megölésének támogatása, stb.).
2023. aug. 15. 12:38
 8/8 hájaaa ***** válasza:
82%

#1-es azért mert kibszot magasak az adók. 600k bruttó bérre még a cég ráfizet 300k-t az államnak..ebből te látsz 350-400at és ez szted kevés. Amennyiben telibe megkapnád a bért 600k és az adók még amit fizet a munkáltató csak a felét adnák oda az +150k. 750k már azért közel van az EU bérekhez és senkisem panaszkodna.

A MH meg sok mindennel nem foglalkozik, főleg ezekkel a témákkal nem, nekik megmarad a melegkergetés meg kisebbségüldözési mániájuk. Ezért sose lesznek egy nagy párt( hacsak vissza nem jön a fasizmus) mert az emberek nem jobbátételén dolgoznak, hanem korlátozásán. Nem az adók ellen emelnek szót, vagy az h kínai munkásszálló leszünk (a kirakat akkugyár tüntetéseik a kutyán nem érdeklik), hanem LMBTQ meg migráns. Az utóbbi kettő ellen harcolnak, amitől a kenyér nem lesz olcsóbb és az életszínvonalunk nem lesz nagyobb....tök jó, a kétbites Jóska szavazónak meg Mari néninek. Ráadásul annyi összeesküvéssel dolgoznak h Erick Von Daniken sírva könyörögne a háttérmunkáért...Csak ennyi a legkisebb baj velük

2023. aug. 15. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!