Annak, hogy az influenszerek sokkal több embert tudtak mozgósítani, mint az ellenzéki pártok, csupán az az oka, hogy ők még több elvakult rajongóval rendelkeznek?
Figyelt kérdés
Sokan úgy akarják beállítani, mintha valami öntudatosabb generációról lenne szó, pedig szerintem pont az ellenkezője igaz. Miután ilyeneket: [link] , vagy ilyeneket: [link] olvas az ember, nem lesz nyilvánvaló számára, hogy itt nem egy ügyért való kiállás okozta a tömeget, hanem birkák ezrei, akiknek a lelki vezetőik erre a gyűlésre irányította őket? Komolyan gondoljuk, hogy ezek jobbak, mint az Orbán vagy Gyurcsány fan nyugdíjasok?febr. 23. 16:11
11/13 anonim válasza:
Inkább annak a következménye, hogy az ellenzéki pártoknak nincsen igazán szavazóbázisa már. Mikro méretről van szó.
Így a pártnélküliek a legnagyobb tömeg ma. A tüntetés őket szólította meg elsősorban.
12/13 anonim válasza:
Én Nép Pártján aktivistaként pártzászló nélkül kimentem, hiába nem szólalt fel Jakab, és nem is Azahriah miatt mentem ki, hanem mert ez tényleg egy fontos ügy.
13/13 anonim válasza:
#12 vagyok
Hozzá kell tennem, hogy én is fiatal vagyok, csak 26-ban szavazhatok.
Engem nem tudnak befolyásolni, nem egy ember miatt megyek ki ilyenekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!