Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Annak, hogy az influenszerek...

Annak, hogy az influenszerek sokkal több embert tudtak mozgósítani, mint az ellenzéki pártok, csupán az az oka, hogy ők még több elvakult rajongóval rendelkeznek?

Figyelt kérdés
Sokan úgy akarják beállítani, mintha valami öntudatosabb generációról lenne szó, pedig szerintem pont az ellenkezője igaz. Miután ilyeneket: [link] , vagy ilyeneket: [link] olvas az ember, nem lesz nyilvánvaló számára, hogy itt nem egy ügyért való kiállás okozta a tömeget, hanem birkák ezrei, akiknek a lelki vezetőik erre a gyűlésre irányította őket? Komolyan gondoljuk, hogy ezek jobbak, mint az Orbán vagy Gyurcsány fan nyugdíjasok?
febr. 23. 16:11
1 2
 1/13 D-Mano ***** válasza:
53%
Van benne valami abban, amit mondasz.
febr. 23. 16:16
 2/13 anonim ***** válasza:
24%
Igen több elvakult rajongóval, így van.
febr. 23. 16:26
 3/13 anonim ***** válasza:
Hasonlítsd össze régebbi ellenzéki tüntetések, ami ellenzéki politikusok voltak tömeg vs mostani ellenzéki tüntetés, ami magyar fiatalok kedvenc celebjei voltak tömeg. Na ugye. Mostani tüntetésen nem lettek voltak népszerű celebek, akkor ellenzék megint felsült volna. :)
febr. 23. 16:31
 4/13 anonim ***** válasza:
17%
A legtöbb influencer egy ócska sz@r ember. Csak nézzétek meg hogy milyenek. A legtöbb igazi nárcisztikus személység. Jellemző rájuk a sznobizmus és hogy mindent jobban tudnak. Nagyrészük műveletlen és képmutató senkiházi, akik hülyítik a népet. Persze akik ezeket nézik, maguk sem az értelmiséghez tartoznak mert épp ésszel nem lehet kibírni az ilyen aberrált "tartalomgyártókat". Csak amiatt nem kártékonyabbak egy átlagos magyar politikusnál mert nincs hatalmuk.
febr. 23. 16:35
 5/13 anonim ***** válasza:
Lehetne egy influenzer párt, lehet nyernének .
febr. 23. 16:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
6. Ezek ha mind összefognának, biztos hogy a következő választáskor a parlamentben lennének de isten ments meg ettől.
febr. 23. 16:41
 7/13 anonim ***** válasza:
24%
Mindig is a híres emberek tudtak tüntetést összehozni. Régebben politikusok, most a celebek. Az emberem sosem maguktól indulnak meg, hanem kell valaki, aki vezeti őket.
febr. 23. 16:41
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább csak arról van szó, hogy az influencerek egyértelűen jobban tolják azt a kommunikációt, ami megfogja a célközönségüket, ami láthatóan igen nagy. Az ún. ellenzékben pedig egyáltalán nem értik a kommunikáció mibenlétét, a példa is ezt mutatja, hiszen akkor ők is elérnék közel ugyanazokat az embereket.

Persze nem leszek teljesen igazságtalan, hisz más a termék ugye.

febr. 23. 17:03
 9/13 anonim ***** válasza:

Egyrészt ne nézd le a fiatal generációt, másrészt azért voltak annyian a tüntetésen, mert ez nem párthoz tartozott. Azoknak az embereknek akik a "Odakint most szörnyek járnak" tüntetésen részt vettek, egy nagyon nagy részének elege van az összes pártból. Azért nem mennek el pártokhoz köthető tüntetésre. Most volt egy olyan ügy ami mellett minden normális ember kiállt (jelenlétével, vagy legalább azzal hogy nem idiótázza le a résztvevőket) függetlenül attól hogy hova szavazott.

Az a fura hogy most te is próbálod azokaz az embereket degradálni akik résztvettek a tüntetésen és kiálltak a gyermekek mellett és a pedofilizmus ellen. Viszon az hogy szerinted bolond aki kiáll a gyermekek mellett, azzal azt mondod hogy te nem állsz ki mellettük, azaz a pedofilizmus jó a gyerekek meg le vannak sz@rva. Miért?

febr. 23. 17:46
 10/13 anonim ***** válasza:

#10 "Az a fura hogy most te is próbálod azokaz az embereket degradálni akik résztvettek a tüntetésen és kiálltak a gyermekek mellett és a pedofilizmus ellen. Viszon az hogy szerinted bolond aki kiáll a gyermekek mellett, azzal azt mondod hogy te nem állsz ki mellettük, azaz a pedofilizmus jó a gyerekek meg le vannak sz@rva. Miért?"

Jogos a kérdésed, de itt az a gond, hogy sokan akik ott voltak, és "kiálltak egy fontos ügyért" azoknak valójában fogalma sincsen arról hogy mit is kellene ezután tenni. Ahogy azt se tudják mi van valójában és ha a tömeget végigkérdezték volna kb. a fele nem is a valóságot mondta volna el az adott ügyről hanem valami mást amit éppen hallott valamelyik influenszer videójában és félig-meddig emlékszik rá de kavarja valami mással. A tömeg mindig megvezethető és tömegben nem is gondolkodnak racionálisan az emberek - én sem. Velem is megesett már, hogy elvitt a lendülete a társaságnak és másnap nagyon szégyelltem magam amiatt amit akkor teljesen jogosnak éreztem és miatta megsértettem olyat aki nem is érdemelte meg. Mert akkor a tömegben nem gondoltam át a másik szempontjait, meg se próbáltam utána nézni, gondolni annak mi is történt valójában és miért, csak vitt a jogosnak érzett felháborodás.

De nyugodtan leírhatod akkor helyettük te, hogy mi volt az értelme ennek a tüntetésnek a jó szándékon meg a gyerekek melletti kiálláson kívül, mert én nem jöttem rá.

febr. 23. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!