Az influenszerek több embert fognak tudni utcára vinni, mint az ellenzéki pártok?
Az LMP hány embert vitt utcára? 200-at? Önmagában bármelyik internetes celeb egyedül össze tudna szedni ennyi embert, mint közönségtalálkozó. Szóval biztos, hogy többen lesznek.
Biztos ami biztos, a fidesz média már össze is Gyurcsányozta őket. Bár ez nem meglepetés. Mégis kire gondolnának az emberek, mégis melyik oldallal szimpatizálnak a kormányellenes tüntetők? Biztos nem a fidesz szavazók fogják skandálni az Orbán takarodjot.
Én is úgy álltam hozzá sokáig, mint a 2-es válaszoló. Nem hiszem összejön, de ne legyen igazam.
Ezt a rendszert szerintem kizárólag Orbán halála tudná felborítani. Ő az egésznek az arca.
Kérdésre válaszolva szerintem egyértelmű volt eddig is, hogy igen. Ami picit para, mert innen látszik mennyire ki van herélve az ellenzék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!