Mi az oka annak, hogy ennyire hazudozik a kormány a hazai turizmussal kapcsolatban?
Egyszerre rekordokat dönget, miközben szenved, miközben a helyek harmada bezárt, aha. Miközben a fogyasztás a vendégek száma még a meglévő helyeken is folyamatosan csökken.
A Balatonnál valóban 40%-os visszaesés volt tavaly majdnem. Az rengeteg.
Lehet volt volt egy lángosos ahol voltak sokan, de pár évvel ezelőtt 2 lángosos is volt ugyanazon a helyen ugyanolyan sorral.
Kizárt a 40% visszaesés, gyakorlatilag tele volt a Balaton tavaly is.
Mi még szeptemberben is voltunk pár napot.
#14 Nem érted? 40%-os visszaesés volt, ez azt jelenti, ha összevetem tapasztalatainkkal, hogy tavalyelőtt örüljünk, hogy odafértünk a vízhez, mert volt aki oda se fért. :D Tömegek maradtak otthon azért, mert a megtelt táblát kitették, van olyan, aki félútról fordult vissza. Tavaly csak fullon volt ezek szerint, szerencsénkre! :) Te ott voltál, láttad, hogy egy fogpiszkálót nem lehet leejteni, Ő meg százalékokkal jön, olyan százalékokkal, amit biztos ilyen clickbait oldal írt meg mint a portfólió.
Legalább hallgatna az elvtársai másik hírportáljára, a 24.hu-ra! Júliusban hoztak le egy cikket arról, hogy júliusig mondhatni elérte a Balaton forgalomban a 2019-es addigi "aztak...amindenit"-nek számító évet (2019-es év forgalmának a 99%-át produkálták júliusig). 2023 rekordévnek számított. 40%-os esés... :D Ezért írtam, hogy azt hidd el, amit látsz. Nincs szükség itt se portfólióra, se 24.hu-ra, senkire, a két szemedre van szükség.
3 új kajáldát nyitottak csak azon a strandon, ahová én szoktam járni. Egyszerűen nem tudok mit kezdeni ezzel az őrültséggel, tényeknek mondanak ellent, most ezzel mit kellene kezdeni? Otthagyni sem lehet szó nélkül... 6-7 éve legalább az a helyzet a Balatonon, hogy sorban állás van a kajáért. :) Mikor gyerek voltam meg tini, az volt a tényállás, hogy pénzünk nem volt amivel sorba állunk, úgyhogy rántotthúsos meg fasírtos szendvics a "nyaralóból", s alig vártuk, hogy kapjunk egy fagyit, vagy esetleg csöves kukoricát. Kis papírtálkában nővérem úgy hozta a fél marék sültkrumplit, (ha tudott venni magának a zsebpénzéből), mintha kobe-marhát hozna, most meg aztán kend a hajadra a sültkrumplit, normális vagy, azt egyem, magában?
Figyelj, ezek az emberek, mint a Madár, a világukat nem tudják, azzal a DK-s félbolonddal vannak egy szinten, hát még a neve is az, hogy Madár... Egy madár! :D Provokátorok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!