Milyen lesz a kapcsolat az új lengyel és a magyar kormány között?
Nem lesz túl jó.
Tusk kb a lengyel Gyurcsány.LMBT barát, bevándorlóbarát meg szuverenitás ellenes.
1: jól benyaltad a kormánypropagandát, látom. :D De elég primitíven tudod visszaböfögni.
Kicsit se zavarjon, hogy Tusk jobboldali, és 2014-ig nagyon jó viszonyban állt Viktorral.
Csak aztán a Fidesz elment egy vállalhatatlanul szélsőséges irányba.
2#
Tisztában vagyok mindezzel.Tusknak nem tett jót,hogy az EU-nak dolgozott, nagyon eltolódott balra is miatta, ahogy a pártja is.
Jobboldalinak max annyira jobboldali, mint Merkel.Nem attól jobboldali valaki,hogy nem tangában hanem ingben vonul a melegfelvonuláson.
Birom ezt...amikor Tuskot a "lengyel Gyurcsánynak" próbálják beállítani a liberálisok. Gyurcsány egy vállalhatlan bukott megélhetési politikus, aki a legnagyobb akadálya a fidesz legyőzésének, és Orbán neki köszönheti elsősorban a sorra jövő kétharmadokat (gondolom senki sem hitte, hogy a gazdasági eredményei miatt). Ellenben Tusknak nem voltak Öszöd-féle beégései, nem egy lecsúszott alkesz bukott politikus, az EU-n belül jutott is valameddig.
Szóval hiába próbaljátok kedves liberálisok a bukott Gyurcsányt Tusk-al hasonlítani, a kettő totál más szint.
Bocsánat, nem tudtam. Két éve nem élek Magyarországon és nem olvasok fideszes médiát egyáltalán. Legutoljára amikor még követtem pár éve, akkor a ballibek próbálták a bukott balfék Ferijüket Tusk-al egy súlycsoportban említeni (Tusk helyében én ezt kikértem volna magamnak).
"Orbán Viktor még nem gratulált Tusknak."
Jézusom! Pedig már órák óta megválasztották és Orbán még mindig nem gratulált? Világbotrány! :DDD
(Ehhez képest az szinte semmiség, hogy Karácsony Gergely idestova 5 és fél éve nem hajlandó gratulálni Orbánnak a 2018-as választási győzelemért...)
"(Ehhez képest az szinte semmiség, hogy Karácsony Gergely idestova 5 és fél éve nem hajlandó gratulálni Orbánnak a 2018-as választási győzelemért...)"
En se gratulalnek annak, aki eppen a nyakamat markolassza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!