Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok a videóhoz, amin...

Mit szóltok a videóhoz, amin pedorbán az elítélt pedigazgatóval egy színpadon pózol?

Figyelt kérdés

A Momentumnál láttam, 2002-es a videó, állítólag már elötte munkahelyet kellett váltani a pedigazgató úrnak, mert egy rábízott gyereket molesztált és a szülők jelentették.

Mindez még 2000 elött.

Szóval volt neki múltja.

De az is érdekes, hogy évtizedes bűncselekményért mindössze 8 évet kapott, aminek a 2/3 letöltése után szabadulhat. Mi van??? Böjte "atya" intézményében egy másik ragadozó pedorbáni kapcsolatok nélkül meg 28 (!) évet. Hogy is van ez?

Azt hiszem, körvonalazódik az orbáni család pedofil hálózata, amiért le kellett mondania eddig 3 alárendeltnek.

Megkérlek titeket, hogy a minden bizonnyal a kérdés alatt megjelenő akkor is pedorbán féle egyedekkel ne foglalkozzatok. Sikertelen, magányos, párkapcsolatot létesíteni soha nem tudó, középkorú emberek irigysége által táplált, a győztes oldalhoz tartozni akarás bármi áron, ha ezzel árt is mindazoknak, akiket irigyel, még külön lelki megnyugvás is nekik.

Ők nehezen viselnék, ha ez az utolsó lehetőségük arra, hogy győztesek legyenek, szertefoszlana, mint pedorbán álma azzal, hogy azt mondta "PONT", ezzel le van árva :D

Még csak most kezd izgalmas lenni, lám lám kihez vezettek a szálak :DDD

febr. 21. 23:05
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
53%
Á, nem vagyok én olyan okos. Ti vagytok méreten aluliak
febr. 22. 02:40
 22/42 anonim ***** válasza:
17%
Rogán Antal gondot visel reánk, Orbán Viktor lesz az édesapánk!
febr. 22. 03:20
 23/42 anonim ***** válasza:
4%
Támogatom. És lassan szükségét érzem a pedofilok törvényes védelmének, hiszen rengetegen támadják őket és kifejezetten csakis a szexuális irányultságuk miatt. Ezeknek az embereknek semmi bajuk sem lenne ezzel az igazgatóval ha az egyébként nem lenne pedofil. Az ilyeneket szexuális kisebbség elleni izgatásért el kell ítélni és lecsukni.
febr. 22. 05:11
 24/42 anonim ***** válasza:
36%

"A casco sem fizet, ha ittál, ezáltal szándékosan okoztál balesetet."

Ezért kell kötni ittasvezető biztosítást. Igaz hogy drágább de nem hagy szarban.

febr. 22. 05:18
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
És ezek után sincs Orbán "takarodj". Gyurcsány, "csak annyit tett", hogy elismerte, hogy adatok lettek meghamisitva az államháztartási hiányról és kikerült a beszéde, ehhez képest, amit ez a nyomorék tesz az országgal, Gyurcsány minden évben belebukott volna. Valami eszméletlen, hogy mennyire eltolódtak az arányok ebben az országban és mennyire nem maradt 2006-ból semmi. Hol vannak, most a fociultrák? Hol vannak, most azok, akik akkor tűntettek? Nem hiszem, hogy ők ilyen országban akartak élni akkor.
febr. 22. 07:28
 26/42 anonim ***** válasza:
febr. 22. 08:01
 27/42 anonim ***** válasza:
14%

Nagyon hülye vagy, kedves kérdező, de nem baj, az erőltetett, balliberális csúsztatásokkal meglesz nekünk ismét a 2/3 ad

Köszi!

febr. 22. 08:14
 28/42 anonim ***** válasza:
70%

Hab a tortán, hogy amíg ezen (jogosan) fel vagyunk háborodva, addig a háttérben újabb hazaárulást követnek el! Szuverenitás, kínai befolyással!

[link]

febr. 22. 08:25
 29/42 A kérdező kommentje:

Megjelent egy új faj!!!

Fajta: "ellenzéki"

Besorolása: "úgysem sikerül"

A szerencétlen annyira megszokta már a vesztes helyzetét, hogy foggal körömmel ragaszkodik hozzá. Mintha egy focicsapat egy tagja 4 egymást követő vereség azt mondaná társainak, ne menjetek, úgyis veszítünk!!! Meglátjátok, akkor majd azt mondom, én megmondtam!!

Semmi baj, próbáld megszokni a gondolatot, hogy a pedofidesz vezérét megmarta a kígyó, felugrott felborított 3 bábut és most szalad. De nem futhat el.

A 2,5 csillagos csakazértis fideszes dühében nagyon hülyének nevezett (jelentve :D )és biztosított az újabb 2/3-ról!!! AZt gondolom, a kérdésben is említett típus vagdalkozása biztos jele annak, hogy fél, elveszti a pedofidesszel együtt győztes státuszát. :D

febr. 22. 08:26
 30/42 A kérdező kommentje:

24 05:18

"Ezért kell kötni ittasvezető biztosítást."

Én nem hallottam még ilyen biztosíásról. Ez csak a fejedben létezik, vagy tudod linkelni is?

Ha mégis létezik, nem hinném, hogy van pedofil biztosítás, amire utaltál :DDDD

febr. 22. 09:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!