Fekete-győrnek nem kellene lemondania, most hogy elítélt lett?
2006-os rendőrterror levezénylésért felelős Gergényi meg Gyurcsány párost akartad írni?
Akkor a csőcseléket gumibotokkal, néhol állítólag viperákkal nagyon elverték. Szemtanuk szerint letérdepeltették és úgy verték még bent is
4. Mert mivel kéne várni a csőcseléket, nyalókával?
Diáktüntetőket amúgy ki is várta gázspray-vel és verte gumibottal fél éve?
Kérdem én, ki dobta rá a füstgránátot?
Jaaa, hogy visszadobta azt, amit a rendőr rádobott tüntetés közben?
"Azóta nem mondott le, pedig elítélték."
Decsak miután először felmentették. Az ítélet még nem jogerős, viszik tovább az ügyet. Egyébként is nevetséges az ítélet mértéke a váddal szemben. Orbán is, mikor kordont bontott ellenzékiként, csak egy 1 forintos, szimbolikus bírságot kapott. De még Kaleta, aki nem tudom hány ezer pedofil fotót tartott a szolgálati gépén (értsd: ennyit nem gyűjtesz be a neten, ezt már venni kell a feketepiacról, vagy valami nagyon elborult társaságnak kell, hogy a tagja legyél), az is csak 1 év felfüggesztettet kapott.
Ezzel azt akarom mondani, hogy amíg a fideszes következmények nem lesznek olyan arányosak, mint az ellenzékiek, addig nehezen lehet bármit is elvárni.
Még nem lett elítélt, megafonos kérdező
Meg miről mondjon le, gyogyós fidesznyalonc?
Ember én ügyvéd vagyok, de korábban rendőr voltam (TESZ) és ott volt olyan intézkedés taktikai gyakorlat, hogy füstgránátok füstjében kellett fegyverrel kúszni. Ha mi kibírtuk, a készenlétisek is kibírják. Ráadásul ez az ügy politikailag motivált, ami mögött a fasiszta kormány áll.
De bezzeg a neonáci Budaházy meg a pedofilsegítők kegyelmet kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!