Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok a videóhoz, amin...

Mit szóltok a videóhoz, amin pedorbán az elítélt pedigazgatóval egy színpadon pózol?

Figyelt kérdés

A Momentumnál láttam, 2002-es a videó, állítólag már elötte munkahelyet kellett váltani a pedigazgató úrnak, mert egy rábízott gyereket molesztált és a szülők jelentették.

Mindez még 2000 elött.

Szóval volt neki múltja.

De az is érdekes, hogy évtizedes bűncselekményért mindössze 8 évet kapott, aminek a 2/3 letöltése után szabadulhat. Mi van??? Böjte "atya" intézményében egy másik ragadozó pedorbáni kapcsolatok nélkül meg 28 (!) évet. Hogy is van ez?

Azt hiszem, körvonalazódik az orbáni család pedofil hálózata, amiért le kellett mondania eddig 3 alárendeltnek.

Megkérlek titeket, hogy a minden bizonnyal a kérdés alatt megjelenő akkor is pedorbán féle egyedekkel ne foglalkozzatok. Sikertelen, magányos, párkapcsolatot létesíteni soha nem tudó, középkorú emberek irigysége által táplált, a győztes oldalhoz tartozni akarás bármi áron, ha ezzel árt is mindazoknak, akiket irigyel, még külön lelki megnyugvás is nekik.

Ők nehezen viselnék, ha ez az utolsó lehetőségük arra, hogy győztesek legyenek, szertefoszlana, mint pedorbán álma azzal, hogy azt mondta "PONT", ezzel le van árva :D

Még csak most kezd izgalmas lenni, lám lám kihez vezettek a szálak :DDD

febr. 21. 23:05
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
10%
Valójában Gyurcsány adott kegyelmet neki, csak a DK rákente a Katira, pedig ő ártatlan. 🧡
febr. 22. 00:00
 12/42 anonim ***** válasza:
81%
#11 igen, persze, na meg a Soros! xd
febr. 22. 00:01
 13/42 anonim ***** válasza:
30%

Csak szólok, hogy ez legalább annyira primitív próbálkozás a propaganda műfajában, mint amit a kormány művel. Lehet, hogy jól megveregetitek egymás vállát a tábortűz körül, jaj bocsánat, a buborékotokban, de ezzel egyetlen elbizonytalanodott fidesz szavazót sem fogtok átállítani, csak dacosabbá teszitek őket. Aztán jön a hűvös szél az üres szinpadon megint, mint 22-ben.

Én szóltam...

febr. 22. 00:20
 14/42 anonim ***** válasza:
70%
@13, a fidesz maga bizonytalanitja el a szavazoit, en csak a kavemat iszogatom, ott a tabortuz mellett :)
febr. 22. 00:22
 15/42 anonim ***** válasza:
62%

#13 Most te mit akarsz mondani? Hogy primitív a kormány propaganda? 🤡

Azt tudjuk. 😎

Nem érdekelnek a dacos pedofidesz szavazók, akinek volt józan esze most felállt, a zaccal meg nem foglalkozok. 😎

febr. 22. 00:30
 16/42 anonim ***** válasza:
15%
3: előbb a főváros tüntette ki, amit még Karácsony is megszavazott. Hogy mik vannak!
febr. 22. 00:53
 17/42 A kérdező kommentje:

16

És milyen pozícióban volt karácsony? :D

Ki vezette a fővárost akkor? Tarlós és a pedofidesz? Akkor azt állítod, ő is benne volt? Hogy mik vannak?

Aki terjesztette fel, az vizsgálta meg hogy érdemes-e rá és mutatta be erre a bizonyítékokat, nem? Gondolod elhangzott, hogy pedo gyanúsítási ügyei már voltak korábban? :D

Nem karácsony volt, aki a visszavonását kezdeményezte, miután kiderült?

Karácsonynak tudnia kellett, hogy a pedofidesz kit terjesztett fel kitüntetésre, de a pedofidsznek és aki aláírta, pedorbánnak nem??

Na menjél a sunyiba, a 15-ben írt zaccból ennyi elég volt :D

febr. 22. 01:06
 18/42 anonim ***** válasza:
42%
felháborító
febr. 22. 01:22
 19/42 anonim ***** válasza:
35%

Azt szeretném mondani, hogy túrót nem ér a tábortűz melletti kávézgatásotok, ha nem buknak 2026-ban. Márpedig ami ezügyben folyik, az wishful thinking. Mert még mindig nem értitek hogy miért szavaznak a fideszre.

Én szóltam És ide visszajövök 2026 tavaszán is, hogy én megmondtam.

febr. 22. 01:40
 20/42 anonim ***** válasza:
24%

"Én szóltam És ide visszajövök 2026 tavaszán is, hogy én megmondtam."

Gyere, nem zavarsz senkit sem, elfersz te is a vilag legokosabb 10 millio emberenek orszagaban.

febr. 22. 02:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!