Akik a kormányváltást, az ellenzék megerősödését abban látja, hogy a mostani "baloldlai gárda" mondjon le, az miben, kikben látja az alternatívát?
Semmiből se a baloldal halott, itt az idő új csapatra jelenleg a fidesz menekülőpártja a Mihazánk a legjobb választás lenne!
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
Nem tudom, hogy a múltheti tűntetés szervezői vállalnák-e, hogy tényleges politikai erővé válljanak, de maga a tűntetés megmutatta, hogy nem is igazán a politikától fordultak el az emberek, hanem a mai pártoktól, mindenestül.
Akár az influenzásokkal is, akár az influenzásokkal is.
Sziasztok. Mondok nektek egy érdekességet.
Az utóbbi időszakban lakást kerestünk, megnéztünk sok eladó ingatlant. A többség olyan volt, ahol egy idős családtag halt meg és nyilván elakarták adni az örökösök.
És tudjátok mi tűnt fel? Hogy az ilyen lakások többségében a hűtőn volt egy FIDESZ hűtőmágnes, és sokszor egyéb tárgyak is (toll, naptár stb).
Voltam régebben szavazatszámláló. És megfigyeltem, hogy a szavazók többsége nyugdíjas. Márpedig s nyugdíjasok többsége a Fideszt támogatja.
Szóval szerintem a 2030. simán menni fog Orbánnak. Ezt most mindenki döntse el, hogy jó-e vagy nem, hogy ki lenne helyette jobb a jelenlegi kínálatból.
"Az amúgy másnak is feltűnt, hogy a tökéletlen ellenézünk egy ilyen magas labdát sem tud rendesen lecsapni?"
Mondjuk még nálad is alkalmasabb az ellenzék, tekintve, hogy mekkora ökörségeket sikerült felsorolni "labda lecsapásként"...
8-as
hisztizni, vergődni és picsogni lehet, de 14 év töketlenkedés az 14 év töketlenkedés a számok nem hazudnak, picsogás helyett inkább ezzel kellene valamit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!