Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol fogják ma közvetíteni a...

Hol fogják ma közvetíteni a nagy kormányellenes, pedofilennes tüntetést?

Figyelt kérdés
Elvileg több tízezer ember lesz. Valami alakul. Sajnos külföldön vagyok, így online nézném.

febr. 16. 12:59
1 2 3
 1/29 Fsms ***** válasza:
84%
Gondolom ezt viccnek szántad, SAJNOS. M1 csak gazdi acsarkodását közvetíti, illetve a kormánypropagandát.
febr. 16. 13:09
 2/29 anonim ***** válasza:
87%

Olyan hülye ez a nő, hogy az már FÁJ!

[link]

febr. 16. 13:09
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Az ATV biztosan közvetíti,vagy időnként odakapcsol.
febr. 16. 13:18
 4/29 anonim ***** válasza:
86%

Lényegében MINDEN ellenzéko portál közvetiteni fogja.

Nyugi.

febr. 16. 13:20
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Youtuben...ott mindig vannak közvetítések.
febr. 16. 13:39
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vagyok abban, hogy rengeteg live stream lesz. Például az esemény facebook oldalán biztos közvetíteni fogják:

[link]

febr. 16. 13:46
 7/29 anonim ***** válasza:
27%

"Hol fogják ma közvetíteni a nagy kormányellenes, pedofilennes tüntetést?

Elvileg több tízezer ember lesz. Valami alakul. Sajnos külföldön vagyok, így online nézném."

9 millió magyar lakosságból pár 10.000 tüntető lesz = ez nagy kormányellenes tüntetésnek számít nektek.

Te most viccelsz???

febr. 16. 13:56
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
A netadós tüntetésen 30-40 ezren voltak, elég volt. Egy budapesti pártízezres tüntetés bőven elég a hatékony véleménynyilvánításhoz.
febr. 16. 14:10
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

9 millió magyar lakosságból pár 10.000 tüntető lesz = ez nagy kormányellenes tüntetésnek számít nektek.

Te most viccelsz???

Azért azt vegyük számításba, hogy a 9 millió lakosságból a 2015ös adatok szerint 1.2 millió lakik pest megyében. Én pl nem tudok eljutni tüntikézni mert elvileg 6kor kezdődik. 4kor fejezem be a munkát, hazamegyek macskát etetni és összepakolni (vagy ezt megtettem reggel) akkor is 5kor van a legelső vonat amit elérek azzal kb 20:30ra érek oda és kezdhetem meg a tüntikézést személy szerint. De a legutolsó vonat hazafelé ilyenkorra már 45 perce úton van. Szóval ez vagyok én, de biztos más is hasonló cipőben jár a 7.8 millió kimaradó emberből akit ez érdekel. (update: 19:30ig tart hivatalosan az esemény, szóval oda sem érek)

9 millióból pár 10.000 tényleg elenyésző szám. De 1.2 millióból az a pár 10.000 már teljesen más azért.

febr. 16. 14:17
 10/29 anonim ***** válasza:
80%

Rá se ránts!

Majd azt mondjuk amit a Petőfi imitátor Rákay Philipke a Kossuth térem.

Kétmillióan vagyunk.

Én inkább azért izgulnék, hogy a hírhamisítók milyen irányban fogják filmezni az üres utcát, és melyiket, hogy aztán a birkáknak el lehessen adni, hogy semmi nem volt.

febr. 16. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!