Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elképzelhető, hogy sokan...

Elképzelhető, hogy sokan kamuznak az altenatív szexuális identitásukról és valójában heterók?

Figyelt kérdés
A mai világban nagy elismerés jár azoknak, akik felvállalják másságukat, az LMBTQ mozgalom elég hangosan támogatja is ezt. Viszont szerintem lehetnek olyanok is, akik visszaélnek ezzel. Pont úgy, ahogy régen sok meleg élt látszatból heteró házasságban, hogy a társadalom ne piszkálja, ma is ugyanúgy lehet, hogy valaki úgy érzi jobban tud érvényesülni melegként, mint heteróként. Az influenszerek világában biztos hamarabb felfigyelnek arra, aki meleg vagy queer. Vagy a multiknál is sok pozíciót tartanak fenn a szexuális kisebbségeknek, meg nehezebb is egy ilyen munkatársat elküldeni, mert nagyobb sajtóhír kerekedhet belőle.

febr. 20. 19:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
64%
Mindeki úgy érvényesül, ahogy tud. Ha Orbán is csak ilyen hitványul tudja vezetni az országot, akkor más miért ne cigánykodhatna? Senki nem érzi, hogy a problémát a gyökerétől kellene megszüntetni, nem csak alkalmanként kezelni? Egyébként ha én főnök lennék, pont leszarnám, hogy ki a meleg és ki nem, de szerencsére nem vagyok az.
febr. 21. 08:53
 12/19 anonim ***** válasza:
82%

Biztos vannak ilyen emberek, de erősen vitatnám, hogy "sokan" lennének. Egészen más a pszichológiája annak is, mikor a melegeknek kellett heteróknak kiadni magukat, máskülönben napi szinten atrocitások érnék, és amikor egy hetero próba-szerencse alapon adja ki magát melegnek, hogy hátha felveszik egy céghez.

Az influenszereknél érzem azt, hogy valid lehet a hipotézis, sajnos több példát is látni, hogy ugyanaz az ember (vélhetően a hírnév fenntartása érdekében) úgy cserélgeti genderazonosságát, mint más a zokniját.

febr. 21. 09:31
 13/19 anonim ***** válasza:
72%

Én nem emlékszem olyanra hogy bárki is kíváncsi lett volna a szexuális identításomra és én sem kérdeztem meg soha senkitől.

Aki ezen vergődik és ez az életének a központi mozgatórugója annál komoly bajok vannak.

Te ma éppen ilyen gender vagy ? És te, és te, és és és....

febr. 21. 14:44
 14/19 anonim válasza:
100%
Szerintem errefelé (Magyarországra gondolok kifejezetten) nem segítség, ha valaki meleg, sőt. Ha nyugatibb országokról beszélünk, ott már bonyolultabb a helyzet
febr. 24. 18:28
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Persze. Másképp nem létezne az a jelenség, hogy a többszörösére emelkedett a mindenféle identitásúak száma pár év alatt.
febr. 25. 15:29
 16/19 anonim ***** válasza:
72%

"Persze. Másképp nem létezne az a jelenség, hogy a többszörösére emelkedett a mindenféle identitásúak száma pár év alatt"

Ha karlengető vagy, persze hogy nincs más magyarázat.

Ha pedig normális ember, akkor tudod hogy az egyre elfogadóbb környezet miatt egyre többen élnek nyíltan.

Legújabb kutatások szerint a Z generációban 30% az LMBT emberek aránya. Ez nyilvánvalóan azt jelenti, hogy mindig is minimum ennyi volt, csak az elnyomás miatt rengetegen még maguknak sem valllották be. És ez az arány már csak felfele megy, ahogy egyre elfogadóbb a társadalom :)

febr. 25. 15:44
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

"a Z generációban 30% az LMBT emberek aránya. Ez nyilvánvalóan azt jelenti, hogy mindig is minimum ennyi volt"

Persze. Más magyarázat nincs is rá. Nem is lehet. Hogy is lehetne? :DD

febr. 25. 15:47
 18/19 anonim ***** válasza:
56%

"Persze. Más magyarázat nincs is rá. Nem is lehet. Hogy is lehetne? :DD"

Amúgy lehetne más magyarázat. Csak a ti magyarázataitok sajnos mindig tartalmazzák a háttérhatalmat, zsidókat és egyéb csodákat.

De elmondhatod a te teóriád:

Kinek/kiknek érdeke hogy több LMBT ember legyen?

Miért érdeke ez?

Hogyan éri el hogy többen legyenek?

Bónusz kérdés:

Miért csak fasiszták ellenzik ezt a tevékenységet?

febr. 25. 16:25
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

"ez az arány már csak felfele megy, ahogy egyre elfogadóbb a társadalom"

milyen ütemben?

febr. 25. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!