A Magyar Péter ügyet miért veszik be sokan miközben egy gumicsont?
2
ez nem a magafon szerint van! Nem nézted amit linkeltem??!
4
Ez meg amit te irsz: Ez egy vélemény egy 0feliratkozóval rendelkező emberkétől.
Ő Simicska 2.
Simicskához hasonlóan, amikor Fidesztől kapta ingyen sok pénzt, irányították, akkor az nagyon jó volt neki ez a élet. Amikor már nem tetszet és kritizálta Fidesz egyből megszünt ingyen sok pénzt és lekoptatták pártból. Egyből nagy Fidesz ellenes ellenzéki lett. Ellenzéknek panaszkodik fúj fúj fúj gonosz Fidesz mantrát. Addig fognak ellenzék foglalkozni vele, amig hasznuk van belőle. Amikor már nincs belőle hasznuk, szépen lefogják xarni fejét és eltűnik a süllyesztőben.
Idézem a szakértődet: "hát én csak egy segédmunkás vagyok, de olvastam Edward Snowden könyvét" 🤣
"Ez meg amit te irsz: Ez egy vélemény egy 0feliratkozóval rendelkező emberkétől"
Pontosan: ezek vélemények. Nem az igazság, hanem laikus emberek véleménye. Attól, hogy az övé youtube-on van, pont annyira releváns, mint a miénk itt.
8
Ő legalább igazi munkát végez, nem úgy mint te!
"Ő legalább igazi munkát végez, nem úgy mint te!"
Az én foglalkozásomnak mi köze ahhoz, hogy egy bevallottan laikus ember véleményével igazolod magad? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!