Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Magyar Péter ügyet miért...

A Magyar Péter ügyet miért veszik be sokan miközben egy gumicsont?

Figyelt kérdés

A nagy szemfényvesztés!

https://www.youtube.com/watch?v=M3Ipdr6Qogg&t=2s

febr. 15. 09:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Gumicsont? Szerintem meg ez a lényeg! A mindent átható ellenőrzés és korrupció.
febr. 15. 09:53
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
A pedobotrány is gumicsont, a megafon szerint minden az.
febr. 15. 10:03
 3/13 A kérdező kommentje:

2

ez nem a magafon szerint van! Nem nézted amit linkeltem??!

febr. 15. 10:05
 4/13 hájaaa ***** válasza:
93%
Ez egy vélemény egy 100feliratkozóval rendelkező emberkétől...hát oké, nekem meg más a véleményem. Majd ha bebizonyosodik akkor ok, addig meg marad egy nézőpont.
febr. 15. 10:09
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
Mindenképpen jó, hogy kitálalt, csak tereli a figyelmet rogán és mások felé, miközben orbán a fő bűnös ez ügyben (is).
febr. 15. 10:10
 6/13 A kérdező kommentje:

4

Ez meg amit te irsz: Ez egy vélemény egy 0feliratkozóval rendelkező emberkétől.

febr. 15. 10:11
 7/13 anonim ***** válasza:
55%

Ő Simicska 2.

Simicskához hasonlóan, amikor Fidesztől kapta ingyen sok pénzt, irányították, akkor az nagyon jó volt neki ez a élet. Amikor már nem tetszet és kritizálta Fidesz egyből megszünt ingyen sok pénzt és lekoptatták pártból. Egyből nagy Fidesz ellenes ellenzéki lett. Ellenzéknek panaszkodik fúj fúj fúj gonosz Fidesz mantrát. Addig fognak ellenzék foglalkozni vele, amig hasznuk van belőle. Amikor már nincs belőle hasznuk, szépen lefogják xarni fejét és eltűnik a süllyesztőben.

febr. 15. 10:22
 8/13 anonim ***** válasza:
81%

Idézem a szakértődet: "hát én csak egy segédmunkás vagyok, de olvastam Edward Snowden könyvét" 🤣

"Ez meg amit te irsz: Ez egy vélemény egy 0feliratkozóval rendelkező emberkétől"

Pontosan: ezek vélemények. Nem az igazság, hanem laikus emberek véleménye. Attól, hogy az övé youtube-on van, pont annyira releváns, mint a miénk itt.

febr. 15. 10:33
 9/13 A kérdező kommentje:

8

Ő legalább igazi munkát végez, nem úgy mint te!

febr. 15. 11:49
 10/13 anonim ***** válasza:

"Ő legalább igazi munkát végez, nem úgy mint te!"

Az én foglalkozásomnak mi köze ahhoz, hogy egy bevallottan laikus ember véleményével igazolod magad? 🤔

febr. 15. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!