Magyar Péternek vannak még vajon dolgai amiket előhoz majd, vagy szépen lassan elhal?
A Magyar Péter ügyet miért veszik be sokan miközben egy gumicsont?A nagy szemfényvesztés!
Teljesen mindegy, hogy mit mond, az a híveket nem érdekli, mert azok gazdasági ügyek, és azt már régen tudjuk, hogy Orbánék bármennyit lophatnak.
Itt a lényeges szál a pedofil ügy. Ez egy egyszerű, egybites üzenet, amit minden (pedo)fideszes birka megért, ráadásul évekig arra voltak dresszírozva, hogy ennél nagyobb bűn nincs.
Szerencsére az a szál még koránt sincs kimerülve, ráadásul már lemondott Orbán egy akkori minisztere és a köztársasági elnöke, éppen felkészül a másik akkori minisztere a lemondásra, utána már csak azt kell egy kicsit körbejárni, hogy Vásárhelyinek miért is adott Balog javaslatára Áder bronz érdemkeresztet Orbán ellenjegyzésével? Nem véletlenül hallgat a kolostormalac, várja, hogy elüljön a lárma. Csak azt nem veszi észre, hogy a lemondások kikényszerítésével éppen maga alatt vágja a fát. Lassan nem marad leszedhető bábú a táblán, nincs ki mögé bújni. Most már valószínűleg ő is rájött, hogy Novák és Varga lemondatása elképesztően rossz húzás volt, mert megteremtette az alapot arra, hogy ezen logika mentén (a jobboldalon a felelősök vállalják a rossz döntésekért a következményeket és eltakarodnak a közéletből) eljussunk a miniszterelnökig.
A végtelenségig senkinek sincs nyerő szériája...
Láttad a Partizán interjút? Neki kizárólag Rogánnal van baja, nem a Fidesszel. Eddig is csak olyat tereget ki, ami Tóninak kellemetlen.
Pedig a Fidesz legbelsőbb köréhez tartozott, bőven tudna mesélni.
#6 De teljesen mindegy, hogy kikről fog még mesélni, mert ezek gazdasági bűncselekmények, esetleg hatalommal való visszaélés. Ugyanakkor Orbánék már réges-régen megteremtették azt az állapotot, hogy a gazdasági bűnökért ne lehessen büntetni őket. Tudjuk jól, hogy az intézményesített korrupció a rendszer lényege. Ők mondják meg, hogy ki kapja a pénzt, és az egész jogilag teljesen tiszta.
Persze kellett valami olyasmit is kitalálni, amivel a közéletben az ellenzéket állandóan sakkban lehet tartani. Nem véletlenül mosták egybe a liberálisokat és a baloldalt, majd tették legfőbb ismertető jelükké a homoszexuláisok jogaiért való harcot. Innen már rövid út vezetett a különböző gender dolgokon át a pedofíliáig. Egy-két hete még egy szabad asszociációs teszten a "pedofil" szóra a jobboldali szavazóbázis többségének először az "ellenzék" szó jutott az eszébe. A dolog tökéletesen működött, egészen K. Endre kegyelmi ügyének nyilvánosságra kerüléséig. És akkor elkezdtek dőlni a dominók...
Szerintem most sokan reménykednek ebben. A partizán interjúban is elhangzott az apátia szó, ami ül a magyar emberek többségén. Ezzel nagyon egyetértek. Olyanok vagyunk, mint akiket lepermeteztek, megadóan várjuk a dolgok jobbra fordulását. Károgunk minden döntésen, ami személyesen nem nekünk kedvez és vígan csámcsogunk a nagylelkűen elénk lökött farháton.
Egy "tisztítótűz" kellene a politikának és aztán lehetne újra tervezni.
Igen, én is úgy látom magam körül, mintha érdekelni kezdte volna az embereket végre valami.
Napok óta mindenki erről beszél körülöttem és ezt pozitív megélni.
Igen, valóban sikerült felráznia az embereket az apátiából. Csak azért nem mindegy, hogy kik állnak mögötte, mert én nem hinném, hogy teljesen egyedül van. Ha esetleg valamiféle reform fideszisták állnának mögötte, akkor azt mondanám, hogy hajrá. Mert az talán még mindig jobb eset volna, ha legalább nekik sikerülne legalábbis léket vágni a NER hajóján. De mi van akkor, ha pl Lázár János áll mögötte?
Szóval én óvva intenék mindenkit a túlzott lelkesedéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!