Mi az álláspontja az ellenzéknek és Márki-Zay Péternek
a magyar honvédségről és fejlesztéséről?
Figyelt kérdés
Semmi infót nem találtam ebben a témában, szóval meglehet hogy még nem is volt róla szó. Isten mentsen hogy gyurcsányozzak, de a magyar honvédséget nagyon leépítették abban a korszakban, és ahhoz képest a mostani kormány rengeteget költ a hadsereg fejlesztésére. (Illetmény, felszerelés stb.)
Mit gondoltok, ha kormányváltás lesz, leáll a magyar honvédség fejlesztése?
Pont abban a korszakban építették le, amikor mszp-szdsz kormány volt.
2021. nov. 15. 14:59
2/11 anonim válasza:
Kb. mint Károlyi Mihálynak 100 éve.
2021. nov. 15. 15:00
3/11 anonim válasza:
Erre még nem igazán tértek ki, valszeg ha meglesz a komolyabb program, abban benne lesz.
2021. nov. 15. 15:00
4/11 anonim válasza:
Az hogy a fidesz kivágásához erős hadseregre van szükség.
2021. nov. 15. 15:07
5/11 anonim válasza:
Vasárnap 7-8 órakor MZP a Youtube csatornáján válaszolni szokott a Live chat-ben feltett kérdésekre. Esetleg ott megkérdezheted.
2021. nov. 15. 15:08
6/11 anonim válasza:
Miért állna le a fejlesztése? Miért te tényleg azt hiszed kérdező, hogy azért fejlesztik Orbánék a hadsereget, mert fontos nekik? Csak tudjad 2010-után az első ciklusukban, még csökkentették az oda szánt pénzeket GDP arányosan akkor 2010-15 között kapott a legkevesebbet.
Tudod most miért költenek rá? Mert a német gazdaságnak kell az export, ezért feszünk 80%-ban német felszerelést, meg német harceszközt. Mert ez egy háttéralku része volt Orbán és Merkel közt.
2021. nov. 15. 15:24
7/11 anonim válasza:
Nekem bőven elég annyi, hogy a legutóbbi bérfejlesztést megelőzően is jobboldali kormány volt, amelyik komolyabb bérfejlesztést adott a katonáknak. A baloldali kormányok csak kárt okoztak a honvédelemnek: leépítettek, kiszerveztek, eladtak, romboltak és vigyorogva ígérgettek fűt-fát a semmire. Volt szép nagy vízfej, minisztérium és szemet lesütve bazsalyogva minden kedvezőtlen döntést megtapsikoló paraziták, ill. beosztáshalmozók, akik még arra is képtelenek voltak, hogy egységes ruházatot biztosítsanak a katonáknak, - nem hogy korszerű felszerelést és kiképzési feltételeket. Ha baloldal, akkor leépülés! Megtanultam!
2021. nov. 15. 15:27
8/11 anonim válasza:
Hatékonyabbá teszi azáltal, kevesebb vizet és fűtést fognak használni.
2021. nov. 15. 15:34
9/11 anonim válasza:
Nem volt még szó erről, mert a legtöbb embert ez nem foglalkoztatja. Most zajlik a programírás, majd ha kész lesz, tudok okosabbat mondani!
2021. nov. 15. 15:59
10/11 anonim válasza:
Én úgy tudom MZP erősen leépítené a hadsereget és elvonná a támogatásokat, mert azt ugyanolyan felesleges költésnek tartja, mint a stadionokat. Inkább oktatásra és egészségügyre költené.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!