Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is nevetséges,...

Szerintetek is nevetséges, hogy a Fidesz 2024-ben is Gyurcsánynál van leragadva?

Figyelt kérdés
Korrekt volt az öszödi beszéde, le is mondott. Kilépett az MSZP-ből, új pártot alapított. Arról, hogy 2007-ben ott volt a vilaggazdasagi valsag, nem ő tehet. Meg amúgy is, miért kellene visszavonulnia? A pártja tovabbra is a legerősebb ellenzéki párt

febr. 20. 09:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

A "dk-s vagy-e" részt poénnak szántam de ezekszerint megsértődtél rajta.

Akkor maradjunk annyiban hogy nem értunk egyet. Azt én sem gondolom hogy démonizálni kellene gyurcsányt ettől függetlenül nem különb Orbántól sem. Pont olyan hazug szarházi majom mint az.

A dk ra pedig főleg nyugdíjasok szavaznak. (Ahogy a fideszre is) ez vizsont közös bennük. Nem találsz igazán olyan nyugdíjast aki nem e kettő közül szavazna valamelyikre. De szerencsére ezt majd a természet megoldja.

febr. 21. 10:59
 22/26 anonim ***** válasza:

"A "dk-s vagy-e" részt poénnak szántam de ezekszerint megsértődtél rajta."

Áh, ok, nem jött le, hogy poén. Amúgy nem megsértődtem, csak csömöröm van amikor fideszes leszek, mert szeretem focit, pedofil, mert a meleg párok szerintem ugyanolyan jó szülők, DK-s, ha nem utálom Gyurcsányt. Ezt a triggeremet húzta meg a dk-s megjegyzés, mert egyszerűen kikerülhetetlen.

"Akkor maradjunk annyiban hogy nem értunk egyet."

Nem feltétlenül muszáj ebben maradni, a vita a legjobb az egészben. Mármint ezzel nem azt mondom, hogy de-de, nyomjuk csak tovább, csak szeretem véleményeket ütköztetve körüljárni az ilyen témákat.

"Pont olyan hazug szarházi majom mint az."

Én azért látni vélek különbséget közöttük. Gyurcsányon soha nem éreztem azt a komplexusos gyűlöletet és gátlástalanságot, amit Orbánon egyre jobban. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Gyurcsány jobb ember, mint Orbán, hanem azt, hogy Orbán sokkal veszélyesebb és kártékonyabb. Ez megint csak vélemény, én így látom.

"A dk ra pedig főleg nyugdíjasok szavaznak."

Meglestem néhány felmérést: valóban a DK szavazótábora kb a legöregebb a Fidesszel együtt, úgyhogy ebben meggyőztél.

febr. 21. 11:19
 23/26 anonim ***** válasza:

"Áh, ok, nem jött le, hogy poén. Amúgy nem megsértődtem, csak csömöröm van amikor fideszes leszek, mert szeretem focit, pedofil, mert a meleg párok szerintem ugyanolyan jó szülők, DK-s, ha nem utálom Gyurcsányt. Ezt a triggeremet húzta meg a dk-s megjegyzés, mert egyszerűen kikerülhetetlen."

Őhmm khmhm ezt én is tapasztalom ezen az oldalon hogy nem tudsz, nem lehet úgy vitatkozni valamiről hogy ne az egyik zászló alá próbáljanak berúgdosni. DK-s tól kezdve nácin át libsin keresztül kommunista is meg fideszes is voltam már..

"Én azért látni vélek különbséget közöttük. Gyurcsányon soha nem éreztem azt a komplexusos gyűlöletet és gátlástalanságot, amit Orbánon egyre jobban. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy Gyurcsány jobb ember, mint Orbán, hanem azt, hogy Orbán sokkal veszélyesebb és kártékonyabb. Ez megint csak vélemény, én így látom."

Szerintem Gyurcsány alapvetően szerepelni akar és élvezi ha vele foglalkoznak ezért nem áll le, nem elsődleges célja a hatalom. Bár amikor meghamisította pult alatt a konvergencia jelentést azért hogy választást nyerjenek akkor nem tudok másra gondolni mint hogy őt is csak a hatalom érdekli. Orbánt nem kell bemutatni, egy beteges hatalom és kontrollmániás gazember aki pár családdal és politikai urambátyám gittegylet segítségével vásárolnak fel és csinálnak a saját családtagjaik és barátaik számára örökké folyó pénzcsapokat ebben az országban. Gyurcsányék abban különböznek ettől hogy még ehhez is hülyék voltak és ostobák hogy ilyen szervezetten törvényekkel kikövezett úton műveljék mint Orbánék. Nem erkölcsi értelemben van közöttük különbség hanem annyi hogy ők még lopni sem tudtak "normálisan".

febr. 21. 18:13
 24/26 anonim ***** válasza:

Még mindig a legjobb reklám a fidesznek a gyurcsány.

Okosak, tehát tudják. A nép, a tömeg a gyurcsányt ismeri a legjobban, és az ő ellenpólusa a legjobb támogatója a fideszkének

febr. 28. 18:42
 25/26 anonim ***** válasza:

"Még mindig a legjobb reklám a fidesznek a gyurcsány.

Okosak, tehát tudják. A nép, a tömeg a gyurcsányt ismeri a legjobban, és az ő ellenpólusa a legjobb támogatója a fideszkének"

Ez így van, sőt még Magyar Péter is (pszt!!! nyilván hazudik...) is elmondta hogy ez az ellentét ami köztük van az valójában csak egy színjáték és amúgy a háttérben nincsen lényegi ellentét közöttük, igazából mindenki ebben a langyos hugyban érdekelt az ún. "ellenzék" részéről is.

febr. 28. 19:18
 26/26 anonim ***** válasza:

Pontosan fogalmaztál, egyetértek.

Látom lelki szemeim előtt a 20 év múlva kiadandó történelemkönyveket.

2010-2030 A langyos húgy korszaka

febr. 28. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!