Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is nevetséges,...

Szerintetek is nevetséges, hogy a Fidesz 2024-ben is Gyurcsánynál van leragadva?

Figyelt kérdés
Korrekt volt az öszödi beszéde, le is mondott. Kilépett az MSZP-ből, új pártot alapított. Arról, hogy 2007-ben ott volt a vilaggazdasagi valsag, nem ő tehet. Meg amúgy is, miért kellene visszavonulnia? A pártja tovabbra is a legerősebb ellenzéki párt

febr. 20. 09:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
40%

Álktalában mindig az az "iq hiányos" aki a mások iq-ját firtatja :)

Nem is azt az állítást vitatod amiről szó. Senki nem azt mondta hogy az számítana gyurcsány mit mondott 18 éve. Senki nem azt gondolja hogy ő hozna törvényeket vagy lenne beleszolása a 2/3 fidesz kormányba. Valóban a fidesz építette ki azt a feudalis rendszert ami jelenleg magyaroszágon van. De a választások sorozatos megnyeréséhez elegendő gyurcsányoznia. Hiszen őt mint ellenség képet még legyártani sem kell mivel legyártotta saját magát. És te olyan primitív vagy hogy szerinted ezt amúgy csak fideszesek gondolják így. Nyilván én is fideszes vagyok gondolom? 🤡

febr. 20. 12:35
 12/26 anonim ***** válasza:

Ne felejtsük, hogy ez a Gyurcsány az ellenzék vezető pártjának elnöke!

A másik Gyurcsány pedig miniszterelnök jelőlt volt és lesz!😧

febr. 20. 12:43
 13/26 anonim ***** válasza:
33%

"Ébresztő! Neked tényleg ennyire nem esik le hogy a fidesz valójában rohadtul nem akarja hogy gyurcsány eltűnjön?"

Nekem? Miért nekem kellene, hogy leessen? Nem engem etetnek azzal, hogy majd visszajön a hétszünyű kapanyányiferi és elviszi a balherémet.

febr. 20. 12:56
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Értem az érvelésed de azáltal hogy Gyurcsány Ferencel lehet ilyesztegetni és infantilizálni a szavazókat ha nem közvetlen (mivel nincsen hatalmon) de közvetve ő maga is felelős mivel jelenleg is aktív politikai szereplő mint a legerősebb ellenzéki párt vezetője.
febr. 20. 13:59
 15/26 anonim ***** válasza:

"Értem az érvelésed de azáltal hogy Gyurcsány Ferencel lehet ilyesztegetni és infantilizálni a szavazókat"

Én ezt értem, és tisztában is vagyok vele, mindössze arra reflektáltam, hogy igencsak furcsa érvelés.

"közvetve ő maga is felelős mivel jelenleg is aktív politikai szereplő mint a legerősebb ellenzéki párt vezetője"

Ez egy érdekes kérdés. Nem állítom, hogy nincs igazad, és még a fideszes Magyar Péter is ezt mondta, de én valahogy mégsem gondolom, hogy ez annyit számítana, mint amekkora jelentőséget tulajdonítunk neki.

Úgy értem, ha holnap Gyurcsány divatos kifejezéssel élve "visszavonulna a közélettől", akkor is bármeddig ki lehet játszani, hogy igazából a háttérben ott van, és az emberei végzik a munkát. Ha meghalna a feleségével együtt, akkor meg a tanítványai lesznek az ellenzékben. Érted: Donáth Annát éppen azért ekézik, mert a nagyapja kommunista volt, akkor éppen a Gyurcsány szálat lehetne levetkőzni?

Ezek nem valóságos dolgok, ezek egyszerű marketingcimkék.

febr. 20. 15:31
 16/26 anonim ***** válasza:

"Úgy értem, ha holnap Gyurcsány divatos kifejezéssel élve "visszavonulna a közélettől", akkor is bármeddig ki lehet játszani, hogy igazából a háttérben ott van, és az emberei végzik a munkát. Ha meghalna a feleségével együtt, akkor meg a tanítványai lesznek az ellenzékben. Érted: Donáth Annát éppen azért ekézik, mert a nagyapja kommunista volt, akkor éppen a Gyurcsány szálat lehetne levetkőzni"

Ez a te "kishitűséged" és pesszimizmusod szerintem. Talán előbb ki kéne próbálni hogy eltakarodik a közéletből a feleségével együtt és utána érdemes ezen polemizálni hogy mennyire tépázta ez meg a fidesz propaganda gépezetét. Senki nem állítja hogy nem lenne utána sem soros meg brüsszel meg stb vagy gyurcsányozás. De nekem veled ellentétben van annyi minimális bizadalmam a gyurcsányfóbiás fidesz szavazókban is hogyha ez az ember vissza vonul akkor talán nehezebb ha nem lehetetlenné válik pusztán gyurcsányozással választást nyerni. És ne értsd félre mielőtt ezzel jönnél hogy "mit tehetsz te róla, nem te szavaztad be a parlamentbe". Értjük, tudjuk. De ettől függetlenül minden probléma és akadály úgy hárul el ha először megnevezzük. Nagyon jól látod, nem csak Donáth Anna mondta ezt akire még rá is lehetne mondani hogy "csak irigyek a gyurcsányra" hanem Magyar Péter is. Nem gyanús hogy azért mégiscsak van benne valami amikor az egyik volt ner lovag mondja ezt? Komolyan nem értelek téged és a hozzád hasonló embereket. Tényleg meg kell kérdeznem hogy akkor te most DK-s vagy? Itt tartunk? Távol álljon tőlem de komolyan nem jut más az eszembe. Már a komplett ellenzék is kezd ébredezni és kezd rájönni hogy úgy kell a fidesznek gyurcsány mint egy falat kenyér. A kegyvesztett ner lovag széttárt karokkal értetlenkedik hogy bárki aki kormányt szeretne váltani mi a rákért áll össze Gyurcsánnyal? Ez nem csak azokon múlik akik megszavazzák hanem rajtunk is.

febr. 20. 16:09
 17/26 anonim ***** válasza:

Néhány kommentre reagáva: Szerintetek mi történne, ha Gyurcsány egyik napról a másikra eltűnne? Semmi, ugyanúgy 2/3-dal nyerne a Fidesz. Van nekik egy rakás sajátos módszereik, amikkel 2/3-os győzelmük lesz, ezeknek csak egy nagyon kis része a gyurcsányozás.

Amúgy kérdésre a válasz: de szerintem is nevetséges, szánalmas, és übergáz. Okos, értelmes ember nem elégszik meg 2024-ben annyival, hogy Gyurcsány. Mondjuk a fidesz kommunikációja nem az okos, értelmes embereknek szól.

febr. 20. 16:23
 18/26 anonim ***** válasza:

"Ez a te "kishitűséged" és pesszimizmusod szerintem"

Lehet, de nem szeretem az ilyen enyhén személyeskedő megfogalmazást, ki kell bírnom, hogy ne vágjak vissza, hogy "vagy a te naivitásod".

"Talán előbb ki kéne próbálni hogy eltakarodik a közéletből a feleségével együtt"

Persze, ki lehetne, miért ne. Kíváncsi lennék, mit hozna, és ez csak egyféleképpen derülne ki. Én csak annyit mondtam, hogy máshol látom a valódi problémát.

Pl érdekes kérdés, miért fontos mindenkinek, hogy a felesége takarodjon. Egyenlő lenne Gyurcsánnyal? Oké, legyen. De akkor menjen az egész DK is, hiszen az ő embereik? De akkor Karácsony Gergely is, hiszen ő miniferi. Meg hát ott a jobbik, amelyik lepaktált a Gyurcsánnyal, hiteltelenek.

Hol van az a határ, amikor a fidesz szavazó azt mondja, hogy oké, ez már nekem nem gyurcsánymentes? Igazad van: egyféleképpen tudjuk meg, de attól még gondolatkísérleteket futtani lehet.

"Tényleg meg kell kérdeznem hogy akkor te most DK-s vagy? "

Nem vagyok DK-s, de különösebb negatív érzelmeim sincsenek a DK irányába. Az üres bullshit, ami ömlik Dobrev szájából engem személy szerint sokkal jobban zavar, mint Gyurcsány jelenléte.

Amúgy annyiban mégis egyetértek veled, hogy ha tegyük fel a példa kedvéért, Donáth Annáék képesek legyőzni Gyurcsányékat, és mondjuk a dk-s szavazók, és dk-s politikusok atpártolnak a Momentumhoz, akkor ott összejöhetne egy 20-25%-os támogatottságú valami, ami egyrészt elég nagy ahhoz, hogy elhiggyék róla, hogy van keresnivalója, másrészt nem Gyurcsányos, hiszen szembentek velük. Erre már lehetne építeni.

Csakhogy jelen mérések szerint a dk támogatottsága háromszorosa a momentumnak, a Gyurcsány família a legerősebb játékos a parketten. Nem látom, hogyan tervezik ezt megfordítani. Ha Gyurcsány meg magától száll ki, hogy ne akadályozzon, azt meg úgysem hiszi el a kutya sem, hogy a háttérből nem ő mozgatja a szálakat. 22-es csapdája.

febr. 20. 20:51
 19/26 anonim ***** válasza:

"Lehet, de nem szeretem az ilyen enyhén személyeskedő megfogalmazást, ki kell bírnom, hogy ne vágjak vissza, hogy "vagy a te naivitásod"."

Ezek szerint mégsem bírod ki.

"Persze, ki lehetne, miért ne. Kíváncsi lennék, mit hozna, és ez csak egyféleképpen derülne ki. Én csak annyit mondtam, hogy máshol látom a valódi problémát."

Én ezt egy 0.-dik lépésnek látom.

"Pl érdekes kérdés, miért fontos mindenkinek, hogy a felesége takarodjon. Egyenlő lenne Gyurcsánnyal? Oké, legyen. De akkor menjen az egész DK is, hiszen az ő embereik? De akkor Karácsony Gergely is, hiszen ő miniferi. Meg hát ott a jobbik, amelyik lepaktált a Gyurcsánnyal, hiteltelenek."

Ha magad is megválaszolod fél mondattal később akkor miért teszed fel a kérdést hogy egyenlő-e Gyurcsánnyal? Szerinted egyébként nem? A kérdésre válaszolva elég ha ő és a felesége megy ;)

Feri nélkül nem lenne életképes a dk sem és leeresztene, mint egy lufi.

"Nem vagyok DK-s, de különösebb negatív érzelmeim sincsenek a DK irányába. Az üres bullshit, ami ömlik Dobrev szájából engem személy szerint sokkal jobban zavar, mint Gyurcsány jelenléte."

Tényleg? Na ez tök jó. Nekem sem a dk felé van hanem Gyurcsány Ferenc személye felé. Az ő személye felé nincsen negatív érzelmed?

"Amúgy annyiban mégis egyetértek veled, hogy ha tegyük fel a példa kedvéért, Donáth Annáék képesek legyőzni Gyurcsányékat, és mondjuk a dk-s szavazók, és dk-s politikusok atpártolnak a Momentumhoz, akkor ott összejöhetne egy 20-25%-os támogatottságú valami, ami egyrészt elég nagy ahhoz, hogy elhiggyék róla, hogy van keresnivalója, másrészt nem Gyurcsányos, hiszen szembentek velük. Erre már lehetne építeni."

Ha Gyurcsány Ferencen vagy Dobrev Klárán múlik ez soha nem fog megtörténni..

"Csakhogy jelen mérések szerint a dk támogatottsága háromszorosa a momentumnak, a Gyurcsány família a legerősebb játékos a parketten. Nem látom, hogyan tervezik ezt megfordítani."

Fogalmam sincsen, valószínűleg nem fog sikerülni soha mivel rengeteg gyurcsányba szerelmes dk nyugger szavaz a dk ra.

"Ha Gyurcsány meg magától száll ki, hogy ne akadályozzon, azt meg úgysem hiszi el a kutya sem, hogy a háttérből nem ő mozgatja a szálakat. 22-es csapdája."

Ezt megint nem vezet sehová. Erről már volt szó. Ha ez megtörténik akkor természetesen van rá esély hogy ne lehessen olyan egyszerűen Gyurcsányozni. Minden propagandának van egy igazság magva attól működik. Ennek a történetnek azaz igazság magva hogy ez az ember aktívan politizál. Természetesen valószínű hogy lemondása és távozása után is próbálkozna vele a kormány, a kérdés hogy ez mennyire lenne sikeres. De mit várunk ha saját mandátuma van? Mégis mit?

febr. 20. 21:26
 20/26 anonim ***** válasza:

"Ezek szerint mégsem bírod ki."

Nem, de mivel jóhiszeműen feltételezem, hogy nem a puszta kötekedés a célod, feltételezem, átment a rád vonatkozó része is a mondatnak. :)

"Én ezt egy 0.-dik lépésnek látom."

Értem és tiszteletben tartom. Ugyanakkor mivel én más nézőponton állok mint te, kishitű lettem, pesszimista és DK-s :). Ne már. Egyszerűen csak mást gondolok, mint te.

"Az ő személye felé nincsen negatív érzelmed?"

Inkább úgy mondanám, hogy nem démonizálom. Nem is kedvelem, de nem tartom kiemelkedően alávaló politikusnak, vagy ilyesmi.

"rengeteg gyurcsányba szerelmes dk nyugger szavaz a dk ra"

Na, szerintem ez a gondolat jó példa arra, amire utalni akartam. Minden jó lenne, ha nem lenne egy gonosz politikus, meg az a néhány demens nyugdíjas, meg primitív falusi tuskó, aki megszavazza. Érdekes módon ugyanezt gondoljuk a Fideszre, meg Gyurcsányra is.

Szerintem a keserű valóság az, hogy a DK szavazótábora nem Gyurcsány-lover nyuggerekből áll. Sajnos tudnak a leginkább politizálni az ellenzékben, ők tudnak hosszú távon gondolkodva lassan építkezni. Ez nem arról szól, hogy szeretem vagy sem, hanem a számokról.

"Ezt megint nem vezet sehová. Erről már volt szó."

Pontosan: az egész nem vezet sehová, mert a egy elég kis eséllyel bekövetkező esemény lehetséges következményeit boncolgatjuk.

Az egyetlen gondom ezzel a párbeszéddel, hogy én egy science fiction vitát tartok ilyen helyzetben helyesnek, felőled pedig inkább vallásos elköteleződést érzek (nem is érted, hogy gondolkodhatom másképp, bizonyára dk-s vagyok, vagy kishitű).

febr. 21. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!