Mit tennél, ha választanod kellene, hogy falazol egy bűncselekményhez, vagy tönkremegy a megélhetésed?
K. Endre e szerint tudott a pedofil dolgokról, csak a saját megélhetése és a munkahelye védelme érdekében falazott.
Az alkalmazottakkal aláírattak egy papírt, hogy az igazgató nem pedofil, kiállunk mellette. Aki nem írta alá, azt kirúgták. Vidéken pedig nehezen talál munkát ilyen képzettséggel egyember, ez nem főváros. Különösen ha keresztbe is tesznek neki. Sokaknak azt mondták, hogy ha jelented az ügyet vagy tanúskodsz, akkor miattad szűnik meg az intézmény és nem lesz otthonuk ezeknek a szerencsétlen gyerekeknek. Ez kemény zsarolás volt. Az ügyről rengetegen tudtak, mégiscsak K. Endrét ítélték el.
Ha eltekintünk a pedofiliától, akkor pedig láthatjuk, hogy ebben az országban milyen sokan falaznak különféle bűncselekményekhez a munkahelyükön, csakhogy ne veszítsék el az állásukat. Ha nem így lenne, nem lehetne ekkora korrupció sem.
Te mit tennél, ha választanod kellene, falazol egy bűncselekményhez a munkahelyeden, vagy pedig kirúgnak és nem fogsz tudni dolgozni a lakóhelyed környékén?
#9-nek (kérdezőnek):
Azt akarod elhitetni, hogy ha tegyük fel, én dolgoztam volna ott évekig, tudva a dolgokról, nem találtam volna meg a módját hogy kitörjem az igazgató nyakát?
Intézeti gyerek voltam! Amik ott folytak, az csak úgy volt lehetséges, ha a tudomással bíró nevelők asszisztáltak. És nem félelemből, csak mindössze lexarták.
Kár, hogy nem az én időmben, nem az én intézetem igazgatója volt. A gyerekek lincselték volna meg. Bár a bakócai nevelő-intézet mindig is a durvaságáról volt híres.
K.Endre itt leírja, hogy a kérdésben szereplő cikkben nyilatkozó Bárnai Árpád bosszúja áll az ellene indított hadjárat hátterében.:
Szóval egyáltalán nem bizonyított, hogy K.Endre tudott az igazgató ügyeiről.
Valamint több igazgató-helyettes is volt, a többieket miért nem ítélték el?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!