Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok mi fog történni...

Mit gondoltok mi fog történni a tünetés után?

Figyelt kérdés
Nagyon sok ember összegyűlt. Ezt nem fogják tudni leplezni. Kb több mint 100ezer ember volt összesen. Beleértve azokat is akik előben nézték. Ez már olyan szám amit nem vonhatnak figyelmen kívűl.

febr. 17. 23:08
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
90%

ja, és 20as, úgy látszik szegény család nélküli gyermekek ellátását sem fizetik ki a te pénzedből.

Amiről ez az egész nagy "gyursányista" tüntetés szólt. Ha a kormányod tényleg betartotta volna a szavát, és megvédte volna a gyerekeket, akkor ez a tüntetés sem történt volna meg és nem mozgatott volna meg 150 ezer embert.

febr. 18. 02:22
 22/34 anonim ***** válasza:
90%

#22 hugi, lány vagyok, és még nem nőttem fel. De attól még vannak gondolataim, amiket úgy látom, nem tudsz értelmezni.

Van bármiféle észérved? Vagy csak szajkózni tudod azt, amit a propagandistáktól hallasz? Tudod egyáltalán, mit jelent az a szó, hogy propaganda?

Gondolj át pár dolgot. Még nem késő, nyugodtan ráébredhetsz, miben tévedtél. Nincs annál becsülendőbb, amikor valaki belátja a tévedését. Kívánom, hogy egyszer megvilágosodj és ne szégyelld magad emiatt, hanem büszkén vállald, és olyan emberek és ügyek mellett állj ki, akik megérdemlik ezt!

febr. 18. 02:23
 23/34 anonim ***** válasza:
0%

21,nincsenek tanárok,nincsenek orvosok,jól van,nem tudom,hogy milyen cuccot tolsz,de elég komoly hallucinációid vannak,tesókám. XD

Sry,de nincs több időm tökmagokkal vitatkozni,akiknek én fizetem a tanárait,orvosait!!

febr. 18. 02:29
 24/34 anonim ***** válasza:
90%

#22 nem fizeted őket, mert nem léteznek. Olyan évtizedek óta tanító tanárok mentek el az iskolámból a felháborító státusztörvény, akik még néhány tanáromat is tanították, tanárlegendák voltak, mondhatni. De ott kellett hagyniuk álmaik szakmáját, mert a kormány vállalhatatlan feltételeket szabott nekik a munkájukhoz. Hogy mindig le tudják hallgatni őket, átnézhessék a gépeiket, eszközeiket. Hogy bármikor átvezényelhessék őket egyik iskolából a másikba. Hogy saját maguknak nevetséges rendszereket állítsanak fel, és az alapján kapjanak fizetést.

Az orvosi ellátás borzasztó. Hát hány hónapig tart, mire időpontot kapsz, ha valakit éppen nem ismersz a kórházban? A magánellátás meg iszonyú drága, nem mindenki engedheti meg magának.

Ismétlem: nem fizetsz semmit, ami a közjót szolgálná. Ugyanazt fizeted, amit minden adófizető: a fideszt, Orbánt, Rogánt, Lölőt, mindenkit, aki az államból gazdagodik meg.

Őszintén sajnálom, amiért nem látsz az orrodnál tovább. Igazán látnod kéne, hogy egy ennyire rémes, gonosz és kizsákmányoló rendszert imádsz.

Nem gondolsz másra, mindenkit hülyének nézel, akinek nem egyezik a véleménye a tieddel.

Sajnállak. Remélem, hamarosan rájössz, mekkorákat hibáztál te is, és a kormányod is. Látom, hogy a világodról nem tudsz, én nem tudom, te milyen országot látsz, de egészen biztos nem ugyanott élünk.

febr. 18. 02:36
 25/34 anonim ***** válasza:
90%
ja, és el tudom képzelni, milyen szuper és sikeres életed van, ha hajnalok hajnalán azzal ütöd el az idődet, hogy a kormányodat mentegeted és hülyének nézel egy olyan fiatalt, akiből nagyon-nagyon sok van az országban, és akik egy nap végre elkergetik ezt a rablóbandát a várból.
febr. 18. 02:37
 26/34 anonim ***** válasza:

#25 és tudod mit fizetsz még? A megafont, ami miatt ez a sok beteg, egysíkú gondolatod tovább és tovább burjánzik.

[link]

febr. 18. 02:46
 27/34 anonim ***** válasza:
Szerintem a nagy semmi fog következni ezután. Elhal minden.
febr. 18. 06:47
 28/34 anonim ***** válasza:
0%
Na,bukott már Orbán?Ma sincs róla hír!
febr. 18. 13:50
 29/34 anonim ***** válasza:
68%

#30 hogy jön ide Orbán bukása?

Ennek a tüntetésnek nem az volt a célja, hogy Orbán most ebben a pillanatban megbukjon.

febr. 18. 14:10
 30/34 anonim ***** válasza:
54%

32 senki nem akart balhét. A szervezők előre jelezték, hogy aki balhézni akar, maradjon otthon.

Háát erről vitáznék. Hány fideszesről derült ki, hogy pedofil meg melegbulikba jár...?

Arról tudsz, hogy az alkotmányunkat egy meleg férfi (Szájer) jegyezte?:)

febr. 18. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!