A mi hazánk támogatja vagy ellenzi a feminizmust?
Figyelt kérdés
nem tudom,mi az álláspontjuk ezzel kapcsolatban,bár nekem az jön le,hogy egyáltalán nincsenek ellene.2024. febr. 17. 14:08
151/189 anonim válasza:
150 egyáltalán nem egyenlő azzal. Bizonyítsd be, idézz nekem pár részletet az itt lévő kommentet közül, ahol egy valódi feminista diszkriminált volna egy férfit.
152/189 anonim válasza:
147-ha nem érdekel,akkor magaddal álsz vitába🙂
153/189 anonim válasza:
152 nem álLok vitába magammal. Egyszerűen ennek a linknek a valódi feminizmushoz nem igazam van köze.
154/189 anonim válasza:
Pedig de. A foton szereplő "hölgy" sz életét a vérfeminizmusnak áldozta. Pont olyan elvakult vehemenciával mint te. Azért mert a homokba dugod a fejed, a valóság még valóság marad.💁🏻
155/189 anonim válasza:
154 amit ő képvisel, az nem a normális feminizmus. Én nem vagyok elvakult, sőt..... Nem dugom homokba a fejemet, csak egyszerűen én képes vagyok felfogni, hogy nem olyan az átlag, amit ez a nő képviselt.
156/189 anonim válasza:
#155 Miért, miben nem értesz egyet vele?
157/189 anonim válasza:
Engem is erdekelne! Kérlek par gondolatban fejtsd ki a te feminizmusod!
158/189 anonim válasza:
Semmi olyannal nem értek egyet, ami radikális. A feminizmus az egyenjogúságról szól. Arról, hogy te (és a párod) eldönthessétek, hogy milyen életét akartok. Egy feminista nő lehet háztartásbeli, lehet karrierista, lehet akármilyen.
159/189 anonim válasza:
Olyan szánalmas, hogy nem vagytok képesek felfogni, hogy a feminizmus és feministák nem egy homogén halmaz. Ez olyan, mintha én azt mondanám, hogy minden férfi aljas erőszakos idióta, csak azért, mert vannak olyan férfiak, akik valóban azok.
160/189 anonim válasza:
Ha a feminizmus az egyenjogúságról szólna, akkor a férfinak sem lenne kötelező eltartani a családját (az asszonnyal együtt).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!