Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mi hazánk támogatja vagy...

A mi hazánk támogatja vagy ellenzi a feminizmust?

Figyelt kérdés
nem tudom,mi az álláspontjuk ezzel kapcsolatban,bár nekem az jön le,hogy egyáltalán nincsenek ellene.

2024. febr. 17. 14:08
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/189 anonim ***** válasza:
41%
#90 Sosem jelentette azt, mindig is a női többletjogokról és a férfiak hátrányos megkülönböztetéséről szólt. Amíg a feminizmus nem kezdett el teret nyerni, a férfiak és a nők jogai és kötelességei bár mások voltak, de mennyiségileg kiegyenlítették egymást. Ma már csak a nőknek vannak többletjogaik, és csak a férfiaknak vannak többletkötelességeik.
2024. febr. 26. 16:34
 92/189 anonim ***** válasza:
39%
91 nagyon tudatlan vagy.... Legalább néznél utána a dolgoknak, mielőtt irkálsz.... Az a szomorú, hogy ilyen tudatlan emberek úgy mondják a magukét, mintha mindent is tudnának, pedig fogalmuk nincs még az alapvetőbb dolgokról se.....értem én, hogy divat incelnek, nőgyűlölőnek lenni de azért nah... Legalább a tényekről ne hazudj.
2024. febr. 26. 17:28
 93/189 anonim ***** válasza:
34%
Ki ez a kérdező? Csak nem Bedő Imre szexuálpszichológus elvtárs?
2024. febr. 26. 18:10
 94/189 anonim ***** válasza:
21%
90-akkor lehet menni betonozni a "feminizmus" jegyében🙂💪🏻
2024. febr. 27. 06:42
 95/189 anonim ***** válasza:
47%
#94 nem nekem válaszoltál, de 2 diplomával nem fogok betonozni. Ahogyan rengeteg férfi életében nem betonozott. Te gyakran betonozol?
2024. febr. 27. 06:58
 96/189 anonim ***** válasza:
0%

94 te mennyire gyakran betonozol? Valószínűnek tartom, hogy én ezt a munkát többször csináltam életem során nő létemre a (családi házunk udvarának újításakor), mint te férfiként....

" A feminizmus jegyében" megtehetném, ha akarnám. Ha akarnám vezethetnék traktort, mehetnék dolgozni bányába, lehetnék kömüves. Lényegében akármilyen férfiak uralta munkában el tudnék helyezkedni, ha akarnék ( meg ugye ha a feminizmus tényleg elérte volna a célját, ugyanis a nőknek állásinterjún az egyik fő kérdés az az, hogy van-e gyereke, és ha nem, akkor mikor szeretne....aztán ha van gyereke, vagy pár éven belül szeretne, akkor fel sem veszik, míg a férfiaknál nincsen ilyen kérdés, sőt, náluk az sem probléma, ha 4 gyerekük is van....)

2024. febr. 27. 07:14
 97/189 anonim ***** válasza:
5%
Akkor a vezető pozíciókban miért támogatjátok a női kvótákat? Az egyenjogúság jegyében? :D
2024. febr. 27. 07:52
 98/189 anonim ***** válasza:
28%

#97 milyen gyakran betonozol? Vagy bányában hány évig dolgoztál? Esetleg költöztető vagy, aki a 10.re szokott szekrényt cipelni rendszeresen?

Mondjuk, kevesen tudják, de Londonban a Waterloo hidat a 2. világháború alatt, többségében női munkások építették. Mai napig ez az egyetlen híd, ami határidőre elkészült, ÉS nem lépte túl az eredeti költségvetést, amit mondanom sem kell, egy világháború alatt nem kis teljesítmény. Szóval, lehet hogy igazad van, és nőknek kéne ezeket is csinálni, hiszen alapból jobbak, mint a férfiak.

2024. febr. 27. 08:25
 99/189 anonim ***** válasza:
5%
#98 Szóval a vezető pozíciókban miért támogatod a női kvótákat?
2024. febr. 27. 08:38
 100/189 anonim ***** válasza:
37%

97 a feministák nem támogatják a kvótát, ők az esélyegyenlőséget támogatják. A kvótákat azok a férfiak hozták be, akik azt hiszik, ezzel még is van oldva a probléma....

Én például úgy gondolom, hogy ha egy férfi alkalmasabb a munkára, akkor őt vegyék fel, ha a nő, akkor őt. Ne a nem határozza meg a dolgot....

2024. febr. 27. 08:43
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!