A mi hazánk támogatja vagy ellenzi a feminizmust?
94 te mennyire gyakran betonozol? Valószínűnek tartom, hogy én ezt a munkát többször csináltam életem során nő létemre a (családi házunk udvarának újításakor), mint te férfiként....
" A feminizmus jegyében" megtehetném, ha akarnám. Ha akarnám vezethetnék traktort, mehetnék dolgozni bányába, lehetnék kömüves. Lényegében akármilyen férfiak uralta munkában el tudnék helyezkedni, ha akarnék ( meg ugye ha a feminizmus tényleg elérte volna a célját, ugyanis a nőknek állásinterjún az egyik fő kérdés az az, hogy van-e gyereke, és ha nem, akkor mikor szeretne....aztán ha van gyereke, vagy pár éven belül szeretne, akkor fel sem veszik, míg a férfiaknál nincsen ilyen kérdés, sőt, náluk az sem probléma, ha 4 gyerekük is van....)
#97 milyen gyakran betonozol? Vagy bányában hány évig dolgoztál? Esetleg költöztető vagy, aki a 10.re szokott szekrényt cipelni rendszeresen?
Mondjuk, kevesen tudják, de Londonban a Waterloo hidat a 2. világháború alatt, többségében női munkások építették. Mai napig ez az egyetlen híd, ami határidőre elkészült, ÉS nem lépte túl az eredeti költségvetést, amit mondanom sem kell, egy világháború alatt nem kis teljesítmény. Szóval, lehet hogy igazad van, és nőknek kéne ezeket is csinálni, hiszen alapból jobbak, mint a férfiak.
97 a feministák nem támogatják a kvótát, ők az esélyegyenlőséget támogatják. A kvótákat azok a férfiak hozták be, akik azt hiszik, ezzel még is van oldva a probléma....
Én például úgy gondolom, hogy ha egy férfi alkalmasabb a munkára, akkor őt vegyék fel, ha a nő, akkor őt. Ne a nem határozza meg a dolgot....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!