Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mi hazánk támogatja vagy...

A mi hazánk támogatja vagy ellenzi a feminizmust?

Figyelt kérdés
nem tudom,mi az álláspontjuk ezzel kapcsolatban,bár nekem az jön le,hogy egyáltalán nincsenek ellene.

2024. febr. 17. 14:08
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/189 anonim ***** válasza:
4%

Szóval igen, gondoltam.

2024. febr. 17. 16:54
 52/189 anonim ***** válasza:
52%
#51 mert? Szerinted is nő Vásárhelyi János?
2024. febr. 17. 16:55
 53/189 anonim ***** válasza:
3%

Szerintem nem V.J. nem nő, de csak egy nő képes ekkora hülyeségen lovagolni oldalakon keresztül.🤣

2024. febr. 17. 17:01
 54/189 anonim ***** válasza:
78%
#53 akkor a kérdező nő?
2024. febr. 17. 17:03
 55/189 anonim ***** válasza:
39%

4 hát még mindig van szükség feminizmusra.... Attól még, hogy te nem veszed észre, bőven van még min javítani.

9 inkább pont, hogy minden normális ember támogatja. Minden normális ember feminista.

2024. febr. 19. 17:53
 56/189 anonim ***** válasza:
31%

16 végülis csak világ szintén több millió ember van, aki nem így gondolja.

17 de nem önszántukból teszik.... Megnézném, hogy egy ilyen szexista incel barom meddig marad a életben nőként egy iszlám országban....

19 nem veszed észre az ellentmondásokat? "...inden emberrel nemtől függetlenül kell bánni. "

Jah egészen addig, amíg csak egy nem van, a férfi. Te magad írtad, lényegében mkndenegyes szavadból érződik a nőgyűlölet és az, hogy alsóbbrendűnek tartod őket.

Egyébként...te tényleg azt hiszed, hogy a nők nem végeznek nehéz munkákat? (most tekintsünk el attól, hogy a sztereotikusan női munkának titulált dolgok sem könnyűek...)

Nő nemű vagyok, 12 éves korom óta nyírok füvet, vágok sövényt, többször szereltem már össze bútorokat egyedül. Megtanultam hegesztési és kisebb-nagyobb szereléseket is elintézek. Csöpög a csap? Nem baj, megjavítom... Fél kell vinni egy szekrényt az emeletre és apa nincs otthon? Hát felviszem. Sőt....euen be fogsz 💩-ni... Mikor épült az új garázs nálunk, vagy készült az új járda az udvarba, én is kivettem a részemet a munkából, mint apa és a bátyám. Ezek nem megoldhatatlan munkák....

2024. febr. 19. 18:02
 57/189 anonim ***** válasza:
4%
#55 Ja, még mindig szükség van feminizmusra, mert pl. még nem kötelezi törvény a férfiakat, hogy tartsák el és szolgálják ki mindenben a nőket. Nagyjából ez az, amit még nem ért el a feminizmus.
2024. febr. 19. 18:10
 58/189 anonim ***** válasza:
31%
#57 melyik világban élsz? Mert nem a valóságban az biztos. A feministák pont függetlenséget akarnak, isten ments, hogy egy férfi eltartson. Mondjuk a legtöbb amúgy sem képes rá, de ez más kérdés.
2024. febr. 19. 19:06
 59/189 anonim ***** válasza:
38%

57 amit te írtál.... Azt a köznyelvben feminácinak nevezett matriachátust elérni akarók szeretnék, nem pedig a feministák.

Normális embernek, tehát egy feministának tökéletesen elég lenne az, hogy mondjuk az önrendelkezési jogunkat nem csorbítják öreg szülni nem képes faszik, ugyanabban a munkában ugyanazon a helyen ugyanannyi ledolgozott év után kereshetnénk ugyanannyit, mint a férfi, az is jó lenne, ha nem az alapján vennének fel minket dolgozni, hogy van-e gyerekünk és ha nincs, akkor mikor fogunk szülni.... Engem pl diákmunkára nem akartak felvenni, mert hogy füvet kellett nyírni és az fiú munka.... Végül tudtam ott dolgozni, mert a szüleim jóban vannak egy magasabb beosztásban dolgozóval, és tökéletesre vágtam a füvet, ugyanúgy segítettem a nehéz cuccok cipelésében, mint a fiúk..... Na mindegy, az a lényeg, hogy már 16 éves koromban kellett azzal szembesülni, hogy nem akarnak felvenni, mert nem lóg semmi a lábaim között....

2024. febr. 19. 19:07
 60/189 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a haziasszonysagban igaza van. Csak konfliktusok vannak ha elvarja anyuka az apukatol aki dolgozik 8 tol 4 - 5 ig es fozzon, segitsen takaritani, ilyenek. A hazimunka anyue, tobb ideje is van, mellesleg a baba felsir vagy 3 - 5 alkalommal ejszaka, amire apuka lehet nem tud vissza aludni. Hajnali 5 kor megint felsir, 7 kor mar keszulnie kell.

Szurrealis amit a feministak elvarnak...

2024. febr. 19. 19:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!