A mi hazánk támogatja vagy ellenzi a feminizmust?
Szerintem nem V.J. nem nő, de csak egy nő képes ekkora hülyeségen lovagolni oldalakon keresztül.🤣
4 hát még mindig van szükség feminizmusra.... Attól még, hogy te nem veszed észre, bőven van még min javítani.
9 inkább pont, hogy minden normális ember támogatja. Minden normális ember feminista.
16 végülis csak világ szintén több millió ember van, aki nem így gondolja.
17 de nem önszántukból teszik.... Megnézném, hogy egy ilyen szexista incel barom meddig marad a életben nőként egy iszlám országban....
19 nem veszed észre az ellentmondásokat? "...inden emberrel nemtől függetlenül kell bánni. "
Jah egészen addig, amíg csak egy nem van, a férfi. Te magad írtad, lényegében mkndenegyes szavadból érződik a nőgyűlölet és az, hogy alsóbbrendűnek tartod őket.
Egyébként...te tényleg azt hiszed, hogy a nők nem végeznek nehéz munkákat? (most tekintsünk el attól, hogy a sztereotikusan női munkának titulált dolgok sem könnyűek...)
Nő nemű vagyok, 12 éves korom óta nyírok füvet, vágok sövényt, többször szereltem már össze bútorokat egyedül. Megtanultam hegesztési és kisebb-nagyobb szereléseket is elintézek. Csöpög a csap? Nem baj, megjavítom... Fél kell vinni egy szekrényt az emeletre és apa nincs otthon? Hát felviszem. Sőt....euen be fogsz 💩-ni... Mikor épült az új garázs nálunk, vagy készült az új járda az udvarba, én is kivettem a részemet a munkából, mint apa és a bátyám. Ezek nem megoldhatatlan munkák....
57 amit te írtál.... Azt a köznyelvben feminácinak nevezett matriachátust elérni akarók szeretnék, nem pedig a feministák.
Normális embernek, tehát egy feministának tökéletesen elég lenne az, hogy mondjuk az önrendelkezési jogunkat nem csorbítják öreg szülni nem képes faszik, ugyanabban a munkában ugyanazon a helyen ugyanannyi ledolgozott év után kereshetnénk ugyanannyit, mint a férfi, az is jó lenne, ha nem az alapján vennének fel minket dolgozni, hogy van-e gyerekünk és ha nincs, akkor mikor fogunk szülni.... Engem pl diákmunkára nem akartak felvenni, mert hogy füvet kellett nyírni és az fiú munka.... Végül tudtam ott dolgozni, mert a szüleim jóban vannak egy magasabb beosztásban dolgozóval, és tökéletesre vágtam a füvet, ugyanúgy segítettem a nehéz cuccok cipelésében, mint a fiúk..... Na mindegy, az a lényeg, hogy már 16 éves koromban kellett azzal szembesülni, hogy nem akarnak felvenni, mert nem lóg semmi a lábaim között....
Szerintem a haziasszonysagban igaza van. Csak konfliktusok vannak ha elvarja anyuka az apukatol aki dolgozik 8 tol 4 - 5 ig es fozzon, segitsen takaritani, ilyenek. A hazimunka anyue, tobb ideje is van, mellesleg a baba felsir vagy 3 - 5 alkalommal ejszaka, amire apuka lehet nem tud vissza aludni. Hajnali 5 kor megint felsir, 7 kor mar keszulnie kell.
Szurrealis amit a feministak elvarnak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!