Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony Gergellyel alapból...

Karácsony Gergellyel alapból csak a vidéki fideszesek nem szimpatizálnak vagy más csoportok se?

Figyelt kérdés
Illetve ha budapesti vagy, kit szeretnél főpolgármesternek és miért? Leírhatjátok melyik pártot támogatjátok.

febr. 17. 12:30
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy esztelenül. Én sem vezetek kocsit Pesten, bar van autóm. Szerintem sokaknak pozitívum, na meg ott a BKK ami szerintrm európai szinten is elég jól működik. Talán Prágában mondanám, hogy jobb a közösségi közlekedés.
febr. 17. 13:51
 12/23 anonim ***** válasza:
38%

Aki szimpatizál vele, azt nem lehet komolyan venni. Nem is csinál semmit hány éve is? Mi a fenéért lenne szimpatikus akkor? Egyébként tök magyarellenes. Sajnos az átlagszavazónak annyi elég, hogy pofára szimpi neki valaki. Az, hogy tönkretesz-e egy várost, az részletkérdés.

Ja, és persze azért töketlenkedik, mert a csúnya Orbánék kitolnak Budapesttel. Erre lehet hivatkozni még akár 10 évig. De erre egy majom is hivatkozhatna.

Tarlós sokkal jobb volt, 100-szor annyit épített.

febr. 17. 13:53
 13/23 A kérdező kommentje:
Magyarellenes xd ezt kifejtenéd?
febr. 17. 13:56
 14/23 anonim ***** válasza:
25%
#11 A BKK jól működik? Ezt vagy viccnek szántad, vagy sosem jártál a Nagykörúton kívül. Folyamatosan ritkítják a járatokat, csúcsidőben néha fel sem lehet férni.
febr. 17. 14:40
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem szoktam arra jarni. Es igen, te gondolom nem eltel mas kulfoldi nagyvarosban ahol pl nincs is ejszakai kozlekedes
febr. 17. 15:55
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Akkor jól gondoltam. Éjszakai közlekedés ezer éve van Pesten, az nem a kedvenced érdeme. De ha rajta múlik, biztos meg fog szűnni az is előbb-utóbb.
febr. 17. 16:04
 17/23 A kérdező kommentje:
Miért szűnne meg?
febr. 17. 16:19
 18/23 anonim ***** válasza:
Amiért a nappali járatokat is folyamatosan ritkítják.
febr. 17. 16:25
 19/23 A kérdező kommentje:
Max nálatok, nálunk nem.
febr. 17. 16:51
 20/23 A kérdező kommentje:
Egyebkent bizonyos jaratokat jogosan ritkitanak, nem az osszeset persze. De csomoszor full uresen megy nehany busz
febr. 17. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!