Karácsony Gergellyel alapból csak a vidéki fideszesek nem szimpatizálnak vagy más csoportok se?
Én Karácsonyra fogok szavazni, 1 oka van, a Nagykörúti biciklisávok, én rollerrel azon közlekedek meloba, kondiba és haza, full kényelmes nekem, és nem kell a kisutcákban meg a járdán szlalomoznom.
Viszont szimpatikus volna nekem Vitézy is, de az LMP-t baromira rühellem, pláne az elmúlt 1-2 hónaban gyűlöltem meg Ungárékat, szóval az LMP miatt nem szavazok Vitézy-re, dee még 1x mondom Vitézyvel semmi bajom, szerintem városvezetésre alkalmas ember lenne, csak az LMP ne lenne ott nála...
szerintem budapesten megosztó a személyisége, a vidéki meg igazából mit számít? olyan mint ha meg akarnám mondani az ország másik végébe hogy ott mi a jó.
aki támogatja az szerintem azért teszi hogy "mindegy ki, csak ne a fidesz".
"aki támogatja az szerintem azért teszi hogy "mindegy ki, csak ne a fidesz".
Valóban sok ilyen 0 bites Fidesz pártbirkákhoz hasonló ellenzéki szavazók is vannak, akik Karácsonyra szavaznak 2 bégetés között, de én hiszem ,hogy a Karácsonyra szavazók nagy többségének vannak is érvei Karácsony mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!