Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz a pedofil igazgatóval,...

Mi lesz a pedofil igazgatóval, ha kiszabadul?

Figyelt kérdés
Egy ilyen meghurcoltatás után hogyan tud egy ilyen ember visszailleszkedni a társadalomba?
febr. 14. 09:35
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

"Mégis mit képzelsz?" "te magad is pedofil vagy, vagy csak pártolod őt,"

Azt képzelem, hogy mindenki megérdemli a bűnéért a szankciót. A törvényes szankciót, nem a túlreagálást, nem az öntörvényű önbíráskodó csörtés népharagos lincshangulatot, hanem a TÖRVÉNYES szankciót.

Nem vagyok pedofil.

Nem pártolom. Az igazságosságot és a törvényességet pártolom.

Hogy mit érdemel meg, azt nem a gyk olvasótábora dönti el, hanem a bíróság.

febr. 14. 14:19
 12/20 Kései Sirató ***** válasza:
26%

Már eldöntötte, drága.

Látom, érzékenyen érint a téma.

Nem kell bevallanod itt semmit, a leírásodból sok minden sejthető.

febr. 15. 08:15
 13/20 anonim ***** válasza:
70%

Aggódsz egy pedofilért, kérdező?

Leírnád, hogy miért?

febr. 15. 08:18
 14/20 anonim ***** válasza:

12,13

Ilyen alapon mindenkit agyon lehetne verni aki börtönben van.

febr. 15. 08:23
 15/20 A kérdező kommentje:

Én a törvényességért és az emberi jogok betartásáért aggódom.

Sosem értettem ezt a végletességet, ami sokak fejében uralkodik.

Valaki hibázik, lebukik, elítélik, megbüntetik. Ok. Leülte, kijön, nyilván papíron marad priusza, de kiegyenlítette a számlát, jár neki is a normális élet.

Meddig kellene bűnhődni????

Az itteni fejekben gondolom még a nyilvános akasztás is kevés lenne.

febr. 15. 08:33
 16/20 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy a törvényt kellene módosítani, a Btk. túl enyhe büntetési tételeket ír elő az ilyen súlyos bűncselekmények esetén.

Aggasztóbb az áldozatok helyzete. Ők nem fognak meggyógyulni 20 év alatt sem. Ők lelki roncsok. Ha egyáltalán élnek. Sokan közülük az öngyilkosságot választják.

Kicsit észhez térhetne a jogalkotó és szigoríthatná a kiszabható büntetés mértékét. Kapjanak új esélyt 30 év múlva, de a közügyektől örökre el kellene tiltani őket.

Valaki hibázik? Ennyi ? Szerinted ez csupán egy hiba? Nem, nem csak hiba, ezek az emberek szörnyetegek, a gyermekek megnyomorítói. Neked biztosan n incs gyermeked.

febr. 15. 09:10
 17/20 A kérdező kommentje:

Mondom én, hogy egyeseknek a francia forradalom-béli Guillotine-es nyilvános kivégzés is kevés lenne.

Mégis mit kellene tenni? Ledarálni egy húsdarálón?

febr. 15. 09:15
 18/20 Kései Sirató ***** válasza:
54%

Egész pontosan 25 vagy 30 év letöltendő fegyház büntetést kellene kiszabni a pedofilokra. A gyermekekkel való érintkezéstől és a közügyektől pedig életük végéig eltiltani.

Tudom, szerinted kitüntetés kellene nekik, magas pozíció a gyermekvédelemben, legalább iskolaigazgatói, pénzjutalom és taps.

Gratulálok!

febr. 15. 09:27
 19/20 A kérdező kommentje:

"Tudom, szerinted kitüntetés kellene nekik, magas pozíció a gyermekvédelemben, legalább iskolaigazgatói, pénzjutalom és taps.

Gratulálok!"

Linkeld vagy add meg a számát annak a bejegyzésemnek, amiből ez ilyen egyértelműen kiderül?

Gondolom népszerűbb lennék, ha beállnék népharag lincs csürhefröcsögni.

febr. 15. 09:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Előbb te írd le, hogy hol írtuk azt, hogy nyilvános kivégzés kellene nekik, vagy pedig húsdaráló!
febr. 15. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!