Szülői levél ment az igazgatónak hogy mindig kések, holnap lesz beszélgetésem az igazgatóval. Mi fog történni? Félek őszintén hogy kirúgnak!
Figyelt kérdés
21 éves egyetemista vagyok nagyon sűrűek a napjaim de óraadóként tanítok egy zenesuliban heti 2 órát. Az egyik nap az első diák orajarol mindig kesek 10-15 percet mert egyetemi óráról jovok ami folytonosan elhúzódik. Thdom hogy ez nem kifogás de rettentően felek h elveszitem ezt a melót2022. nov. 29. 14:43
1/7 anonim válasza:
Egy tanárnál elég súlyos dolog, ha késik. Nem szokták szeretni. 10-15 perc rengeteg, ha egy 45 perces óráról van szó.
Megértem a helyzetedet, de ezt el kell fogadnod.
3/7 anonim válasza:
Én is panaszkodnék, ha rendszeresen késne a tanárom az óráról. Ha itt arról van szó, hogy ráadásul fizetős zenesuli, akkor pláne. Nem azért fizeti a szülő a tandíjat, hogy a negyvenöt perces óra csak 30-35 perc legyen
4/7 anonim válasza:
Helyes! Addig vállalj, ameddig teljesíteni tudod, amit vállalsz!
5/7 anonim válasza:
Semmi,szerintem csak kapsz egy szóbeli figyelmeztetést hogy ne késs.
De az egyetemen az előadónak simán jelezheted hogy munkád van és hamarabb eljönnél. Ezzel semmit sem vesztenél,és nem is késnél.
6/7 anonim válasza:
Ugye érzed, hogy a tanítás nem a te pályád?
7/7 anonim válasza:
Én azért nem aggódnék, amilyen sokan tolonganak tanítani..
Szerintem max kapsz egy ejnye bejnyét...
Ha kirúgnak jobb lenne nekik ha senki nem tanítana? Vagy azonnal tudnak a helyedre valakit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!