Mert miközben egyre nehezebben követhetők a mindennapi hazugságai, amibe ő is mondatról, mondatra ellentmond saját magának, ellopot egy egész országot, erőszakot követett el rajta és magáévá tette és az egyik felét eladta a ruszkiknak, a másikat meg Kinának, úgy, hogy az átlagprolinak 0 beleszólása van, hogy mi történik az országban a saját keritésén túl -de már lassan ott tartunk, hogy a keritésen belül sincs túlsok beleszólása az életébe-.
A hétvége után, meg neki is mennie kell.
Én nem utálom, nem jól csinálja amit csinál de nem utálom.
Igazából ez a baj nálunk ez az utálat ahelyett hogy normálisan megbeszélnénk utálkozunk.
4, Ez nem igaz, volt, akit nem szerettem korábban, volt, akivel, nem értettem egyet, de őt sem utáltam. Orbánnak sikerült ezt először elérnie.
Ebben is első.
Kérdező!
Mi a baj Dr.Orbán Viktor miniszterelnök úrral? Az fáj, hogy a negyedik ciklusban van? Te komcsisimogató vagy?
Néhány ok:
- diktatórikus kormányzás
- akkumulátor gyárak
- a közegészségi ellátás tönkretétele
- a közoktatás tönkretétele
- az akkumulátor gyárak
- a futball aránytalan támogatása
- a holdudvarának pénzzel tömése
- a ... propaganda
- a játékszernek tekintett emberek
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!