Miért utálják páran Orbán Viktort?
Mivel konkrét válasz nem érkezett, ezért én leirom a saját véleményem, mégha rajtam kivül a kutyát sem érdekli ez:
Szal' én alapból nem utálom Orbánt, mivel nem is ismerem, bár 2x találkoztam vele "civilben", akkor elég feszengősnek tűnt.
Viszont azt a politikát, amit csinál, rühellem. A korrupció, amiről 2010 óta papol az "ellenzék" egy dolog, de már ott tartunk, hogy az ország jöjőjét játsza el jelenleg és vezet ki minket európából, a semmi közé. Rühellem azt, hogy valamilyen fals ideológiát követve államosit az egyházaktól kezdve az oktatáson át, az eüig mindent, amit csak tud és, amikor államositásról beszélek, akkor igazából magáévá teszi azokat. Rühellem azt, hogy elérte, hogy csak az ő szavazói számitsanak magyarnak, rühellem azt, hogy gyakorlatilag háborút folytat, mindenki ellen, aki egy csepp épeszű kritikát is meg tud fogalmazi a politikája ellen, de leginkább azt rühellem, hogy ez a barbári gondolkodás útnak eredt ebben a qva országban, amikor korábban ez nem volt ennyire szabadjára engedve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!