Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha sokat utálják Orbán Viktort...

Ha sokat utálják Orbán Viktort hogy lehet hogy mindig ő nyeri a választást? Ki lenne a legalkalmasabb miniszterelnöknek?

Figyelt kérdés

2023. dec. 26. 22:35
 1/9 Sulek Péter ***** válasza:
63%
Úgy,hogy a többi jelöltnek mèg nagyobb az elutasítottsága. Szerintem jelenleg nincs Orbán Viktortól "jobb" miniszterelnök, remélem a közel jövőben lesz, de lehet meg nem is ismerjük azt, aki majd Orbán után lesz
2023. dec. 26. 22:44
 2/9 anonim ***** válasza:
61%

Orbán képtelen együttműködni a magyar emberek választott szövetségével, az Európai Unióval, nem képes képviselni a magyarok érdekeit, és már el sem fogadják, a folyamatos hazudozásai miatt.

Orbán nemzetközileg vállalhatatlan lett, kivéve persze ha Oroszországhoz vagy Afrikához akarnak tartozni a magyarok.

2023. dec. 26. 22:57
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

1, A "Határon innen és túl"-ról sok igazi imádója van;

2, Kósa, Németh Sziszi, a mocskosszájú Zsóóóóti, Bende Balu, Németh Sziszi, Gulyás Tojás, Rogáncs.

2023. dec. 26. 23:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én korábban azt mondtam, hogy nem feltétlenül Orbán és a FideSS a baj, hanem az, hogy 2/3-ad miatt szabadon garázdálkodnak. Korábban nem azt mondtam, hogy váltsák le, csak ne legyen egyeduralma, legyen beleszólása az ellenzéknek is, hogy ne lehessen egyeduralmat kiépíteni, mert ez lesz a vége ami lett, szabad rablás.
2023. dec. 27. 00:59
 5/9 everlight ***** válasza:
87%

Nem utálat vagy szeretet érzése a lényeg.Az egész uralma időpocsékolás semmi érdemleges strukturális fejlesztések nem történtek az elmúlt 13 évben.

Akármi problémát közölnek vele,mi a válasz: Soros,baloldal,Gyurcsány ,migránsok,háború,szankciók. Semmiért nem képes felelősséget vállalni.

A választási rendszer egy nagy csalás 50% választási eredménnyel a mandátumok 67% át bitorolni önmagában téves rendszer.

2023. dec. 28. 16:56
 6/9 Apcu63 válasza:
0%

Szerintem bármi is történik, még mindig Magyarország és polgárai járnak jól a Fidesz-szel és Orbánnal. Aki panaszkodik, sír, meg kell nézni: vajon miért? Nézzünk körül: több a javulás, vásárlás stb. Nem vagyok Fideszes, de

jobb szinte minden. Persze akad még sok-sok javítani való.

jan. 6. 19:46
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

6 - Ócska duma: Kádár idejében is ezt mondták: "vannak még hibák, de tovább a lenini úton!"

Aztán pofára estünk...

jan. 8. 07:24
 8/9 everlight ***** válasza:
100%
6.Az MSZP idején a gazdasági világválság idején sem volt ekkora lepusztulás mint most. Kirakat fejlesztéseken kívül semmi nem történik.
jan. 9. 14:25
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Még a bal lábas zoknim is jobb miniszterelnök lenne mint ez a hazaáruló orbán.
jan. 9. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!