Fideszesek, mi a véleményetek Magyar Péterről és nyilatkozatairól?
Egy olyan ember aki a fidesz bennfentese volt, magas állami pozíciók, igazgatósági tagságok révén pedig bőségesen haszonélvezője volt a NER-nek. A volt felesége Varga Judit politikai szerepvállalása révén a kormányzat működéséről is konkrét ismeretei lehetnek, most mégis ellene fordult a fidesz gépezetnek. Mi a véleményetek miért teszi?
1: Meg se nézted szerintem azt a Partizános interjút. Egyáltalán nem simfelte a volt nejét. Viszont nagyon sok helyes meglátása van.
Én is fideszes szavazó vagyok, egyetértek nagyjából vele, sok probléma van a Fidesszel, Orbánnal is. Sajnos nincs rá (se) jó hatással az ilyen hosszan tartó hatalom.
1:39:05-nál mit mond Márton?
"Gazdas... ettől még létezhet? "
nem tudom kikövetkeztetni..
Amit mond azzal egyet tudok érteni.
De évtizedekig abból a tenyérből evett ami most hirtelen büdös lett neki. Ő is NER kegyeltje volt. Jól fizető állami állások, felügyelő bizottsági tagságok. Nekem itt inkább sértettség látszik, mint a valódi erkölcsi nívó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!