Fideszesek, olvastátok a "megmondóembereitek" nyilatkozatait?
egy idézet a cikkből:„És annyit még tegyünk hozzá, hogy velünk ne keverje össze senki a jobboldali újságírót, aki a tényeket közli. Mi nem azok vagyunk. Sem a Gergő, sem én” – jelentette ki Gajdics.
Huth Gergely: a közmédia egy félkatonai szervezet
"Huth Gergely főszerkesztő is mondott érdekeset: szerinte a közmédia félkatonai szervezet."
közmédia=MTV ennyi
A jobboldali média mindig hazudik, akkor most miért mondanának igazat?
liberális paradoxon
Fideszesként NEM olvastam.
Én Orbán Viktornak hiszek!!
Az kétségtelen, hogy nálunk a normális jobboldali médiát felszámolta a fidesz, az olyan médiát, ami jobboldalon állva is bírálná a kormányt, ha szükséges. Pl. ha balos intézkedéseket csinál.
Jobbldali média nincs jelenleg, csak a fideszt kiszolgáló fideszmédia van, pedig nagy szükség lenne valódi jobbos szemléletű újságírásra is.
Gajdics egy szimpa propagandista, azt mondja amit az érdekei kívánnak, még ha hatalmas hazugság is. Így innentől kezdve nincs igaza, ő a propagandát szajkózza mindig.
Holliknak se lehet igaza sose, amikor összevissza Gyurcsányozik, bárhogyan is fogalmazza meg, hazugság.
Bár Gyurcsány tényleg szar, de nem ő felelős mindenért ami ma van, se nem az Eu, se nem Soros. Ráadásul Gyurcsány egy hatpárti koalíció tagja volt, még ha a legerősebb párt volt is az övé. Tehát nem egyedül a DK kormányzott volna.
A Fidesz propaganda az csak hülyeség lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!