A fidesz megmondóemberei hazudnak éjjel-nappal?
2021. aug. 27. 20:27
1/10 anonim válasza:
Miért hazudnának? Egyelőre sem megerősíteni sem céfolni nem tudják az állítást. A tábornok azt mondta hogy ez történt, a NATO meg nem tagadta, csak annyit mondott hogy ennek az ellenőrzése a tagországok feladata.
2/10 A kérdező kommentje:
Meg azt is mondtak hogy nem tudnak ilyenről. Tehát hazudott. De nem jutott el hozza a propaganda szöveg hogy ezek most csak nők meg gyerekek akik a führer kegyelméből letelepedhetnek.
2021. aug. 27. 20:33
3/10 anonim válasza:
#2 Itt a NEM TUD a lényeg. Ha te valamire azt mondod hogy nem tudod, akkor az egyenlő azzal hogy hazudsz?
4/10 anonim válasza:
Ott kezdődik, hogy ez nem a Fidesz megmondóembere, hanem hivatásos katona. Arra meg már mások is figyelmeztettek, hogy lehetnek terroristák a "menekültek" között. De annak, aki führerezik, annak nyilván ezek felfoghatatlan dolgok.
5/10 anonim válasza:
Nem tud = nincs fogalma róla = se igen se nem.
6/10 anonim válasza:
Nem értem a logikádat, kérdező. Előttem többen le vezették a szövegértés menetét, nem tudom neked hogy jött ki a matek. Ha megkérdezik tőled hogy anyád hány éves és azt mondod hogy "nem tudom" akkor hazudsz, nincs is anyád? Értem....
7/10 anonim válasza:
"hogy ezek most csak nők meg gyerekek"
Szerintem nem éppen. Annak van ott félnivalója és az menekül akik segítették az Amerikaiakat. És azok kétlem hogy csak nők és gyerekek lettek volna.
8/10 anonim válasza:
Értem, ha nem okádom két szájjal a Fideszt akkor Fideszes vagyok :) Agyhalottak országa mindkét oldalon....
9/10 anonim válasza:
Aki reggel, délben, este hazudott az éppen a te főnököd volt.
10/10 anonim válasza:
9-es, kire gondolsz? Arra a csávóra, aki 2010 után is szabadlábon maradt, pedig be lett ígérve az elszámoltatás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!