Mit szóltok, lemondott Novák Katalin?
Figyelt kérdés
2024. febr. 10. 17:31
71/81 anonim válasza:
#70 mert a homoszexualitás és a pedofília nem ugyanaz. Pont ezen látszik a legjobban agyaska.
72/81 anonim válasza:
valahogy mégis összemosta az ellenzék akkor
73/81 anonim válasza:
"a homoszexualitás és a pedofília nem ugyanaz"
Persze, hogy nem ugyanaz. Két különböző valami a többszáz (vagy hány?) gender közül. De akkor hogyan kell csoportosítani a többszázat? Melyek azok, amelyeket tolerálni kell és melyek azok, amelyeket nem? Hol van erről valami összeírás, hogy mind képben legyünk?
74/81 anonim válasza:
Sem a homoszexualitás sem a pedofília nem gender. Mi lenne, ha előbb utánanéznél, hogy miket beszélsz, mert ennek semmi értelme.
75/81 anonim válasza:
a fidesz gyerektörvénye se melegellenes volt még is összemosták.
az már probléma szerinted ha a 73-as mos dolgokat össze?
76/81 anonim válasza:
"Mi lenne, ha előbb utánanéznél"
Pont azt kérdeztem, hogy hol, de talán még neked is zavaros az egész, azért nem adtál linket. :D
77/81 anonim válasza:
#76 Próbáltad hogy rákeresnél Google-Ben? Nekem fura, de kiadta a választ 😂
78/81 anonim válasza:
Próbáltam. Pont ettől zavaros. Mindenhol mást írnak.
79/81 anonim válasza:
#78 akkor nem tudod értelmezni. Elég jól elhatárolható definíciója van a gendernek (nemi azonosulás), és a homoszexualitásnak (ami szexuális orientáció), és a pedofíliának (ami büntetendő parafília).
80/81 anonim válasza:
az a lényeg, hogy mindkettő benne volt a DSM-ben, csak az egyiket 1973-ban kivették belőle
nem volt az olyan rég
akármikor visszatehetik, ahogy fejlődik a tudomány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!