Van aki elhiszi, hogy Novák maga hibázott a pedofil ügyben és nem felsőbb utasítást teljesített?
Figyelt kérdés
febr. 10. 14:23
A kérdező szavazást indított:
Igen elhiszem, szerintem Novák hibázott ezért meg is érdemli, hogy Orbán és az egész fidesz ellene forduljon.
Nem hiszem el, szerintem Novák felsőbb utasításra adott kegyelmet és ha ellenezte is akkor se tehetett mást. Most pedig vele vitetik el a balhét.
17 szavazat
1/5 anonim válasza:
igen veletlen mas papirt irt ala, nem pedig a snickers importot.
2/5 anonim válasza:
én elhiszem , a múlt héten hittem hogy ez csak libsi hiszti , most hiszem hogy csak a novák a felelős jövő héten azt hiszek amit bendőurunk mond
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
zseniális iromány , ha ő egy megnemértett hős félrebeszélés az megy neki is
5/5 anonim válasza:
"félrebeszélés"
Ha félrebeszélés, akkor az irományában szereplő dolgokat nem lehet bizonyítani. Szerinted ekkora hülye lenne, hogy tényként közöl idézőjelek között kitalációkat? Azért írta az idézőjeleket, mert azt valami dokumentumból idézte. Elég sok idézőjeles dolog van.
A bíróság tévedhetett is! Vagy akár ők is sárosak lehetnek az ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!