Ha Novák nem mondana le, akkor nagyobb lenne a népharag és az esély ,hogy bukik a fidesz?
Ugye kiderült, a fő pedo a főnök haverja!
Ha ez kiderülne gáz lenne!
De a birkák megelékszenek Novákkal is!
Ennek az esetnek olyan mélysége van, ami a teljes államaparátus működését bemutatja, amin eddig csak a "libsik" vergődtek, az itt valóság és kibukott.
Szerintem jobb lenne, ha nem mondana le, vagy, ha lemondana, akkor boritaná a bilit, úgy, hogy az egész rendszer belebukik.
3
De Gyurcsány azt mondta Nováknak kell lemondani és a csőcselék lipsi birkák meg nem gondolkoznak!
5
Nem fogod fel birkalipsi, hogy ha Novák megy a Fidesz marad? Forditva kellene csinálni!
Kérdező, én nem személyeskedtem veled, kérlek szépen, hogy te se tedd.
Nem vagyok birkalipsi.
Köszönöm.
Fogadjunk, hogy a Borkai-, Mengyi-, Elios-, Semjén fővadász-ügyekre már nem is emlékszel. Na ennyire fog a Fidesz belebukni ebbe is.
Majd el kell sétálni '26-ban szavazni.
9
Ja, de ha most elkapják a főni tökeit nagyon megcsappan a szavazatuk, a fidesz most mutatja a gyenge pontját, de a birka lipsicsorda nem is veszi észre!
Novák felé kapálózik, miközben a főni haverja a kulcs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!